Næsten i mål

Jeg er ved at forberede det sidste til det mundtlige forsvar af mit speciale, som finder sted i morgen. Nervøsiteten har virkelig sat ind, men sådan er det jo altid med de eksamer. Alligevel er det lidt anderledes denne gang, netop fordi det er den afsluttende eksamen og man derefter er færdiguddannet Cand. Merc. 5 år er fløjet afsted, og aldrig mere skal jeg stresse over eksamer eller opgaver på den her måde igen. Can’t wait!

the-end-is-near0

Samtidigt vil jeg bare gerne slappe af og nyde, at vores søn ankommer om kort tid, for det har virkelig været en hård proces. Jeg har termin på fredag, så det hele er lige lidt tæt men heldigvis var han så sød, at blive derinde indtil jeg var helt færdig med studiet. Fra i morgen af skal jeg bare slappe af, sove når jeg har lyst, se serier, læse blade og nyde min sidste alenetid. Så må vi se hvor mange fridage jeg får..

Kryds lige fingre for mig i morgen, ik? 🙂

OBS: Husk I stadigvæk kan spørge om alt mellem himmel og jord i vores spørgerunde. Svarene kommer i løbet af næste uge. I finder den lige her.

   

21 kommentarer

 • Sabina

  Jeg krydser bestemt også fingre for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Og hvor er det bare super flot, at du har klaret det samtidig med graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fit For Livin

   Tusind tak 😀 Ja, jeg er havde ikke rigtig noget valg, blev nemlig gravid efter mit speciale havde taget afsæt, men jeg bliver nok alligevel lidt stolt, når jeg forhåbentligt i morgen står med mit bevis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke 🙂
  Forsvarede selv mit speciale i maj i år, og det var så dejligt, da det var overstået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fit For Livin

   Hvor sejt! Så er du så god til det, at du også kan forsvare mit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bykhs

  Jeg krydser fingre for dig. Held og lykke i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Held og lykke! Kom med en update!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camillastokholm

  Held og lykke i morgen, jeg er sikker på, at det nok skal gå godt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Held og lykke med det hele! 🙂 Jeg krydser fingere for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke i morgen! Det skal nok gå fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det bare pisse sejt at du fuldfører dit speciale som højgravid! Kæmpe held og lykke med den afsluttende eksamen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke! Og ja, super sejt med en graviditet ved siden af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har virkelig respekt for at du har klaret dit speciale med termin 4 dage efter forsvaret! Super flot! Hvis du ikke allerede har været oppe, så vil jeg lige ønske dig rigtig meget held og lykke. Og selvfølgelig også med den kommende fødsel, det kan jo være når som helst nu 🙂

  Glæder mig til at læse opdatering om både forsvar og ikke mindst fødsel når det er tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fit For Livin

   Ej hvor er du sød, er også lidt stolt over jeg gennemførte trods graviditet. Jeg lover at opdatere med fødsel lige så snart der sker noget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be inspired on a saturday #34