Guestblogger: Stefanie from Steffit

Opskrift: Proteinpandekager

Vi har prøvet mange opskrifter, men der er kun én vi anvender i dag og det skyldes, at det simpelthen er verdens bedste proteinpandekageopskrift ifølge os. Vi delte den allerede på bloggen tilbage i marts sidste år, men der er jo kommet en del flere læsere til siden da, så vi synes den fortjener en repost. De bliver hverken tørre eller smager sundt på den kedelige måde. Sammen med Walden Farms’ kaloriefrie chokoladesyrup (adlink) eller hjemmelavet proteinnutella er det fantastisk! Andre muligheder er sukkerfri marmelade, skyr, bær, nødder. Mulighederne er mange! 🙂

Proteinpandekager 1

Du skal bruge:

– 60 gr. havregryn

– 60. gr. chokoladeproteinpulver (vi brugte denne)

– 1 spsk mel

– 1 tsk bagepulver

– 1 tsk vaniljepulver

– 2 æg

– 1 banan

– 200 g mælk

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blendes sammen til en typisk pandekagemasse. Derefter steges det på en varm Teflon pande og får ca. 1-1½ min. på hver side. Benyttes en almindelig pande kan der evt. bruges lidt olie, så dejen ikke brænder fast. Det anbefales at lave mindre pandekager, da de nemt går i stykker ved vendingen, hvis de er alt for store. Vi får altid ca. 8/9 stykker ud af det.

Energifordelingen for hele massen fordeler sig således:

  • Protein 78,9 gr.
  • Kulhydrat 76,1 gr.
  • Fedt 20 gr.
  • Kcal. 800 ( Dvs. ca. 100 sunde kcal. pr. pandekage)

Proteinpandekager 2

Signature

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guestblogger: Stefanie from Steffit