Opskrift: Snickerskage

Min kæreste fik den fantastiske ide, at lave en sundere snickerskage til os i søndags. Bare sådan ud af det blå. Jeg havde bestemt ikke noget imod det, især ikke efter jeg havde smagt den. Det er jo den sygeste kage og så er den betydeligt sundere end de oprindelige snickerskager.

Snickerskage

I stedet for at dele opskriften herinde vil jeg linke til hvor vi har den fra (lige her). Vi fulgte nemlig opskriften til punkt og prikke for engangs skyld. Jeg vil dog sige, at den slet ikke er så besværlig som den ser ud. Det tog ikke ret lang tid, hvis man har de rette ingredienser. Jeg ved dog også I er flere der ikke har proteinpulver, sukrin eller lignende til rådighed, hvorfor jeg næsten er sikker på, at den kan laves i en anden og mere naturlig udgave. Jeg tænker faktisk, at jeg vil udfordre én af mine alltime yndlings sundheds- og madblogger (som også er min bloggerkollega) til at lave sin egen udgave. Hun kan om nogen eksperimentere i et køkken. Hvis det bliver en realitet skal jeg selvfølgelig nok dele den herinde ?

Snickerskage collage

Til jer der gerne vil igang med at lave lækre og sundere desserter kan jeg anbefale, at investere i de rette ingredienser. Det er så meget sjovere at lave det, når man har det rette kokosmel, sukrin o.s.v. Det næste vi skal have købt er affedtet mandelmel. Kokosmelet og sukrin har vi købt her og vaniljeproteinpulveret er fra Gymnordic.

Signature

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

13 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments