Shoppingtip: Designeroutlet i Rom

Jeg lovede jer et separat indlæg om designeroutlettet lige uden for Rom. Hvis det ikke har interesse, eller I ikke skal forbi Rom i fremtiden, kan I bare hoppe indlægget over. Det har nemlig intet med sundhed at gøre. Men min anden store passion er shopping, og i og med bloggen handler om vores liv og min hverdag, synes jeg lidt afvigelse er okay i ny og næ ?

Designeroutlet 1

Outlettet hedder Castel Romano (en del af den kendte McArthurGlen designeroutletkæde) og ligger ca. 40 min. i bil fra centrum i Rom. Jeg ved ikke om man kan komme dertil med offentlig transport? Men ellers vil jeg tage en taxa hele vejen. Det er nemlig ikke så dyrt kontra herhjemme og de penge er hurtigt tjent ind derude. Sammenlignet med outlets i USA er det meget “finere”. Forstået på den måde, at det er designermærker og butikkerne er slet ikke outletagtige selvom priserne er det. Nike er dog ikke så billigt som i USA, men stadigvæk meget billigere end herhjemme, og tager man sig god tid kan man virkelig finde nogle fine ting. Vi havde ikke så meget tid pga. baby, hvilket gjorde at vi ikke nåede det hele. Så afsæt en dag til det. Man kan nemlig også spise lækkert derude og der er generelt ikke ret mange mennesker.

Nike Rosherun

Designeroutlet 2

Sportsmærker: Adidas, Nike, Puma, Reebok m.m.

Tøj og accessoriesmærker: Burberry, Versace, Missoni, Michael Kors, Diesel, Patrizia Pepe, Etro, Valentino, Roberto Cavalli, Calvin Klein, La Perla, Pinko, Guess og tusindevis af andre mærker.

Børnetøj: Petit Bateau, Guess Kids, Diesel Kids, Levis Kids, Benetton og mangle flere.

Vi/jeg gik amok i Burberry (fandt min nye vinterjakke, som jeg kommer til at slide op + de ultimative læderhandsker!), Petit Bateau + Guess Kids (ny garderobe til Sylvester), Nike (sko), Reebok (sko), Michael Kors (ur, taske og pung) og mange andre steder.

Designeroutlet 3

Rom 8

Generelt set kan jeg virkelig anbefale en tur til Rom. Flybilletterne er billige (Ryanair fra Billund) og hotel kan klares okay billigt. Derudover koster det ikke specielt meget at leve dernede sammenlignet med andre europæiske hovedstæder. Jeg synes det var betydeligt billigere end Barcelona eksempelvis. September/oktober og november er fantastiske måneder at tage derned. Det samme er slut marts, april og maj.

Er der nogen af jer, der har været der eller måske har fået lyst til at kigge forbi? ?

Signature

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

16 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments