A wonderful day

Two souls, one heart

Vi er netop hjemvendt fra en af de mest fantastiske kæreste-weekender ever, hvis ikke den bedste. Vi har råhygget, spist lækkert mad, ligget i jacuzzi under åben himmel kl. 22, drukket et hav af Irish Coffees, sovet længe, gået ture, overhovedet IKKE trænet og meget andet skønt.

Det bedste var nok, da manden min faldt på knæ og spurgte mig om jeg vil gifte mig med ham. Midt under vores gåtur i skønne omgivelser, med udsigt til vand og det fineste vejr, faldt han på knæ. Det kom virkelig uventet og jeg vidste slet ikke om det var virkelighed. Men det var det heldigvis og jeg kunne ikke være mere lykkelig <3

Faktisk er alle billederne (på nær ringen selvfølgelig) taget kort tid inden. Vi var på “sightseeing” og jeg var helt uvidende om hvad han havde planlagt. Jeg synes det er så smukt, at han har planlagt noget så længe og selv valgt det ud han mente symboliserede os og kærligheden. Skønt!
Comwell 6

Et fyldestgørende indlæg om vores weekend spaophold på Comwell Kellers Park, kommer en af dagene. Det kan virkelig anbefales til dem, der ikke altid orker at skulle ud at flyve og bare gerne lige vil have en kort pause fra hverdagen. Vi kommer der en gang om året. Især nu hvor vi blev forlovet der, så er der en ekstra grund til at besøge det smukkeste sted i Danmark.

Comwell 5Forlovelse// English: I’m engaged! Totally happy <3

Signature

   

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A wonderful day