Opskrift: Lækre proteinpandekager

Opskrift: Italiensk pastaret

Jeg har været helt alene med Sylvester i weekenden, fordi Rasmus deltog i en crossfit konkurrence. Det var super hyggeligt men man har ingen fritid, når man er alene med en på 19 måneder. Derfor var jeg glad, da jeg fik en kurv leveret til døren af Rio Mare. Der var alle ingredienser til en pasta al tonno og vi gik straks igang. Sådan en omgang simpel kvalitetspasta italian style, er altså undervurderet. Vi taler lækker tun, frisk basilikum, saftige tomater, kvalitets olivenolie, hvidløg, chili og økologisk pasta.

wpid-img_20140708_095702

Vi nød det hele med en Moët & Chandon og så på en søndag!!!! Vejret var perfekt, så vi nød det hele på terrassen og sad faktisk ude til kl 22 den aften. Årh, den danske sommer. Så er det helt okay, at vi holder staycation i år.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Lækre proteinpandekager