Sneaker musthaves

Det kan virkelig ikke siges nok!

 photo Aarhus_zpsefe18818.png

Nu er der gået lidt tid med den nye blog, men jeg synes ikke jeg har fået sagt ordentligt tak til alle jer, der læser med. I har virkelig taget godt imod det hele, selvom der måske er flere områder I finder mindre spændende end andre. Jeg har ikke fået noget kritik (7-9-13) og det er helt modsat af hvad jeg var vant til i Fit4livin’ tiden. Folk forventer måske ikke så meget længere, men læser bare med for hyggens skyld. Og det er skønt. For der skal være hyggeligt herinde. Der skal være plads til alle. Ikke kun de fitnessinteresserede eller interiør-elskerne. Nej, alle! For vi besidder jo hver især lidt af det hele.

Jeg føler også, at mit skift fra fitness til blot mig, har været med til at vise, at det faktisk er okay at blogge om lidt af det hele. At man ikke behøver at hedde noget med Fashion eller Fit for at få læsere. At folk som oftest følger personen og ikke bloggen, og at man derfor faktisk har langt mere frie tøjler end man lige går og tror. Jeg fornemmer at flere og flere, især inden for fitnesskategorien, tager springet og skifter navn og fokus, og det er jeg bare glad for. For det kan sagtens lade sig gøre og mine tal vidner også om, at læserne faktisk finder det langt sjovere at læse om personen bag bloggen frem for kun ét emne. Jeg får decideret tics, hvis jeg snart skal læse mere overfladisk fitnessrelateret eller kigger tilbage i egne arkiver. Men jeg vil sagtens mene, at man kan have sådan en blog og stadigvæk gøre den personlig. Det beviser flere bloggere jo.

Så tak fordi I læser med, tak fordi I kommenterer, tak fordi I affinder jer med de tusinde forskellige fokusområder, jeg nu engang har. Uden jer vil alt det her slet ikke være muligt og I sidste ende er det altså læserne, der afgør om en blog er interessant eller ej. Hvis jeg har formået at bibeholde jeres interesse i skiftet og I måske endda bedre kan lide det herinde nu end før, så endnu mere tak. Det gør mig stolt.

Husk I altid kan læse mere om mig og lære mig bedre at kende HER.

Hvis I har lyst må I mere end gerne smide en kommentar om hvor længe I har læst med. Måske endda ønsker til fremtidige indlæg? Fordelen er nu, at det kan være alt mellem himmel og jord. Fra dybdegående debatter til humoristiske input. Fra mode og interiør til skønhed og børn. Om rejser, mad, oplevelser, velvære, sundhed. You name it – I blog it!

imprinted-aarhus-posters-vind-2-valgfrie-plakater41

   

16 kommentarer

 • Caroline

  Jeg har læst med fra begyndelsen – og har altid været fan 🙂

  Jeg synes at den drejning bloggen har taget er fantastisk. Jeg kan sagtens forstå, at du ikke længere ønskede, at være en del af det store fitness-blogger-ræs. Det er lige til at blive træt i hovedet af 😉 Jeg har indenfor det sidste år selv taget en drejning i min personlighed, og er heller ikke længere så fitness-tosset som jeg plejede at være. I dag ser jeg langt mere realistisk på sundhed. Jeg træner mindre og spiser hvad jeg har lyst til. BUM.

  I dag fanger jeg faktisk oftest mig selv i at trykke “mark as read” på BlogLovin på fitness-blogs. Jeg orker simpelthen ikke at læse om vidunderlige glutenfrie/kaloriefrie/sunde kager (SORRY til jer med sarte maver) og hvor meget vedkommende har trænet på en uge. Bar-mave-billeder holder jeg mig også langt fra nu. Jeg synes at de der træningsselfies er gået amokka.

  Egentligt har jeg ikke nogle ønsker, som sådan, til fremtidige indlæg. Jeg synes at du gør det rigtig godt allerede nu – og jeg synes, at dine indlæg er meget varierede 🙂 HVIS jeg endelig skulle komme med lidt, så vil jeg rigtig gerne se mere om mad (jeg elsker mad), måske tips til København; fx. “som tilflytter til København” eller “hvad du skal vide som tilflytter” eller “den her restaurant er MEGA god”-agtigt. Du forstår 😉 Jeg flytter nemlig selv til staden til vinter. Jeg vil også rigtig gerne fortsat se lidt om sundhed – og interiør! 😀

  TAK for en god blog. Og tak fordi du virker helt igennem sød og oprigtig altid.

  Mvh. Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Århh tak, fedt du stadigvæk er med herinde 🙂

   Alle dine tanker tror jeg mange deler og det var også der, jeg selv befandt mig til sidst. Det blev for meget. Så er det skønt, at der er begyndt at vise sig en modtendens. Træning og sund kost er jo godt – men i moderate mængder. Der er faktisk andet i livet 😉

   Gode ideer til indlæg. De er alle noteret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ikke fået det sagt ordentlig, men jeg er simpelthen så glad for din ‘nye’ blog! Jeg begyndte at følge med for omkring to år siden, primært pga fitness delen, og du var den eneste fitness blogger jeg nogensinde har fulgt. Men efterhånden som jeg læste med, ville jeg vide mere. Mere om personen bag, og vupti! som et svar på mine tanker begyndte der at kok,me mere af dig. Og mere af jer som familie, og jeg var ellevild, og syntes det var den bedste blog. For med det personlige og fitness delen blandet sammen begyndte jeg at tænke over at spise sundere, og være lidt mere aktiv. Tusind tak for det. Og det er ikke fordi at jeg syntes bloggen er dårlig nu, den er kun blevet bedre, men jeg syntes du skal vide at din blog er fantastisk til her en tid! Og jeg glæder mig til at høre med om dermarolling, for det var noget jeg manglede nogen der fortalte om

  Lærke//sorte stiletter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Tusind tak 🙂 Det er virkelig sødt af dig, at tage dig tid til at skrive en kommentar herinde. Så tak.

   Og dermarolling går super, men man skal bruge det regelmæssigt i en 3 måneder før man opnår de bedste resultater, så venter lige en lille måned mere før den endelig dom falder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst med længe – da bloggen også kun var en fitnessblog. Det var nok min yndlings fitnessblogs, fordi du tog vigtige emner op, stillede kritiske spørgsmål og skabte spændende debatter og det hele var formuleret godt og i en sober tone – samtidig med, at du virkede som en mindre fanatisk fitnessblogger end mange af de andre (på den gode måde), mindes da nogle madbilleder med fuldkornspasta, og det er da rimelig bandlyst andre steder :p jeg er på ingen måde selv fitnessfreak, men fulgte en masse fitnessblogs en overgang for inspiration, men måtte unfollowe en del igen på et tidspunkt, da det hele bare blev for fanatisk. Jeg har dog holdt fast ved din, og jeg er rigtig glad for, at du har skiftet blogstil. Jeg er generelt mest til hyggeblogs, hvor der bliver skrevet om en hel masse blandet og med personlige indlæg, så alt ikke bliver så overfladisk. Jeg kan rigtig godt lide dine hyggelige “ugen der gik”-indlæg og når du skriver om vigtige emner, der skaber debat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Jeg er også mest til hyggeblogs, der giver indblik i lidt af det hele 🙂 Mange tak for din skønne kommentar. Det er sjovt at høre mine læseres synspunkter og hvad netop de kan lide/ikke lide.

   Jeg elsker også “Ugen der gik”, da det er en skøn måde at gøre status på. De fortsætter og så selvfølgelig de debatskabende, selvom man altid lige skal være klar, da det også kræver meget forklaring 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt lide din blog før, men jeg synes endnu bedre om den nu, hvor du blogger om flere emner og er mere personlig 🙂 … Jeg har læst med fra lige før du fødte 🙂 … Jeg har selv to blogs … den ene er min træningsblog … den er personlig og så laver jeg indlæg om alt muligt løbehalløj 🙂 … og så har jeg mine hverdagsskriblerier, som er endnu mere personlig og afspejler mine tanker om alt og ingenting, oplevelser og alt muligt andet 🙂
  Jeg synes helt klart, at du skal fortsætte den gode stil, du har for bloggen nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Det er så hyggeligt du stadigvæk læser med og kommenterer. Og sikke en god ide med 2 blogs, en til det ene og en til det mere personlige 🙂 Hvis jeg havde tiden til det, kunne jeg også godt finde på det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er fedt du har taget skridtet og ladet din blog udvikle sig sammen med dig og dine interesser. En blog handler jo netop om at man deler ting der interesserer en, og ikke for at please læseren.
  Jeg har fulgt med siden start og synes bare det er hyggeligt at du viser dig selv i din blog. Jeg føler jeg ved en masse om dig, men er selvfølgelig klar over at jeg nok kun ved 1/1000 del om ikke mindre. Men det at jeg føler jeg kender dig, afspejler dit arbejde med bloggen og din gode måde at involvere dine læsere på 🙂
  Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Århh, tak Lise 😀

   Du har fuldstændig ret. Så længe man selv er tilfreds med det man laver, så er det det vigtigste. Og glæden smitter jo som oftest.

   Ja, man føler altid man kender bloggere 🙂 Det er super hyggeligt. Jeg har ofte fanget mig i at hilse eller give et knus til bloggere, som bagefter ser mærkelige ude i hovedet. Det er jo klart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej Danica.
  Jeg er lidt nysgerrig angående din jobsøgning, har du fundet et job, eller er det svært at finde noget indenfor kommunikationsfeltet? Jeg læser også kandidat i virksomhedskommunikation 🙂
  Vh. Nathalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Hej Nathalie.

   Jeg vil mere end gerne lave et opfølgende indlæg snarest muligt. Jeg står p.t. i en situation hvor jeg skal tage et jobmæssigt valg, så når jeg er afklaret, så vender jeg tilbage 🙂

   Mit tip til dig, nu hvor du stadigvæk er studerende;

   – Sats alt på netværk. Gør meget ud af din LinkedIn profil og start evt. en blog, som kan fungere som et online CV.
   – Skriv din afhandling i sammendrag med en virksomhed du finder interessant og som måske kunne tage dig ind bagefter.
   – Kontakt virksomheder allerede nu og forhør med videnspilot, løntilskud og praktik.

   De jobs og jobtilbud jeg har fået efter uddannelse, har allesammen været på baggrund af min blog. Jeg har selv taget initiativ men det var igennem bloggen jeg fik netværket.

   Der er masser af jobs indenfor kommunikationsfeltet men det er min opfattelse, at alle de opslåede stillinger er umulige at få for en, der har lidt eller ingen erfaring. Derfor er netværk vejen frem og så erkendelsen af, at man er nødt til at slide nogle år, før man har det job man vil have.

   Held og lykke med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Hvornår kommer din anmeldelse af dermaroller behandlingen?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   En lille måned 😀

   Men jeg kan sige, at den allerede har gjort en forskel på flere ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg vil bare lige fortælle, at du (igen) er blevet den blog jeg hopper ind på først, for at tjekke for nye indlæg.
  Det virker som om du har fundet dig selv med det her skift 🙂 fortsæt med det.
  Det er en fornøjelse st læse med.

  DBH Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Hej Iben.

   Skønneste kommentar at stå op til! Tusind tak <3

   Rigtig god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker musthaves