10 personlige om mig

Love by linking

Love by linking

Jeg er helt vild med ideen om link-love. Derfor vil jeg som noget nyt herinde linke til de indlæg, jeg synes har været rigtig inspirerende, tankevækkende eller bare brugbare den seneste uge. Selvfølgelig kraftigt inspireret af søde og altid inspirerende Cathrine. Nok én af mine yndlings blogs.

Jeg vil forsøge at gøre det på ugebasis. Se det lidt som min version af “Most popular på Bloglovin”. Og så må I endelig dele de blogindlæg I især fandt gode.

Jeg starter hermed en ny tradition i form af love by linking <3

– Pudderdåserne gav et fantastisk indblik i dét, at opbevare make-up på en flot og funktionel måde. Jeg er inspireret til at finde nye løsninger til alt mit sminkegrej, så det hele kommer i brug.

– Pagik delte nok nogle af de flotteste outfit billeder ever. Lyset, farverne, smukke Pernille. Det spiller bare!

– Skinny Confidential er evigt inspirerende. Både i henhold til fitness, men i den grad også inden for både mode og interiør. Forleden delte hun billeder fra sit hjem. Det er meget originalt og hver eneste detalje er overvejet. Og så elsker jeg, at det er så langt fra den danske stil, så man faktisk kan få noget nyt inspiration.

– Smukke Rikke har udfordret læserne til at overtage The Insider blog en hel uge. Genial ide og jeg håber sådan at nogle springer på.

– Fierce & Fattig har den fedeste sneakerchallenge kørende. Hun giver mig lyst til at købe et hav af nye sneakers og worke dem lige så sejt som hun selv gør.

– Skønne Anso er tilbage på bloggen og nu med nyt fokus. Jeg er glad for flere og flere tilegner sig et bredere perspektiv. Come to the dark side!

– Det her en gammel opskrift fra Cute Carbs. Men ikke desto mindre de bedste cookies, jeg nogensinde har smagt. Men hallo. Der er er også Twix i! Prøv dem!

Link, link, link til det bedste indlæg I har læst fornyligt. Måske I endda selv har forfattet det via egen blog?

Danica

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 personlige om mig