DERFOR ER VENINDER GULD VÆRD

SPAR 15 % PÅ ALLE DANIEL WELLINGTON URE

Århh, I tog godt imod gårsdagens indlæg. Den havde jeg ikke lige set komme. Faktisk så meget at min side crashede flere gange. Aldrig har jeg haft så mange besøg og det gik helt amok på Facebook. Det vidner om, at de indlæg hvor tankerne bare flyder, er dem I bedst kan lide og også dem jeg bedst kan lide at skrive. Win win.

DW2_zpsdccd8e35

Så håber og tror jeg også I vil kunne lide dagens indlæg. Ikke fordi det er personligt – men derimod bare et virkelig godt tip.

DW1_zpseac19f4b

DANIEL WELLINGTON urene er vi jo mange der elsker. I anledning af Valentines Day, får I 15 % på ALLE ure. Der er gratis levering og leveringen er super hurtig. Er det din mand der skal forkæles eller måske endda dig selv? I finder urene HER og rabatkoden er ?valentinedanica?. Hvis I køber to ure får I 20 % på det ene helt automatisk. Det gælder indtil den 14. februar. Min kode gælder februar ud. Go, go, go 🙂 Der er meget at spare og uret har jo en god pris i forvejen.

God onsdag. Min står på arbejde, hvilket er en fornøjelse når man har verdens bedste kollegaer og job samt en bryllupsmesse på d’Angleterre senere. Ja, der begynder at spire et håb om bryllup i 2016 😉

Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR ER VENINDER GULD VÆRD