Ugens opture & nedture

NY KIMONO & EN LÆKKER KONKURRENCE TIL JER

Jeg er endelig hoppet på kimono tendensen. Det klæder jo langt de fleste og de kommer i et hav af mønstre, materialer og farver. Mit tøj må helst ikke larme for meget, men der må  gerne ske lidt. Derfor er jeg virkelig faldet for denne fra Bon’A Parte. Jeg kommer til at bo i den allerede nu og hele sommeren tilsat en stråhat, løse shorts og sandaler.

Har I også et stykke tøj, som I bare synes fungerer til alt?

Jeg har valgt at indgå et samarbejde med Bon’A Parte ligesom sidste år, da de har rigtig meget lækkert tøj.  Vigtigst af alt er det til at betale men samtidigt i god kvalitet, og det vil jeg mere end gerne fremme på bloggen. Glæder mig allerede til at vise jer resten og hvordan det kan styles.

NU til noget virkelig lækkert. I har muligheden for at vinde 1.000 kr. til Bon’A Partes webshop. I skal blot klikke jer herind, finde jeres favorit style og linke til den i kommentarfeltet. Ligesom sidst har I mulighed for at deltage flere gange, da konkurrencen kommer til at køre over 3 omgange. Jo flere gange I deltager, jo større chance for at vinde den lækre præmie.

Bon4 Bon5

Go, go, go! Held & lykke. Jeg vil smutte ned til min favorit negledame på Bryggen, derefter på arbejde og senere ud på en løbetur.

Bloglovin

// I samarbejde med Bon’A Parte

   

96 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens opture & nedture