Berlin dagbog dag 3

Opskrift: Den perfekte grillaften

…havde vi her til aften. Ofte skal der ikke mere til end lidt sol, kold hvidvin i glasset, et lækker grillsortiment og en god dessert til at skabe den perfekte grillaften.

Vi har været heldige, at få lov at teste Hjem-IS’ nye grillsortiment. Yes, du læste rigtigt. Nu kan du også få en komplet grillpakke hos din lokale Hjem-IS, så du impulsivt kan invitere gæster over. Så snart du hører klokkerne ringe, og du alt for sent har planlagt en grillaften, er det med at komme ud til Hjem-IS manden.

Efter vi er flyttet til København har vi ugentlig brugt vores grill. Vores “have” er lidt i læ og ligger perfekt i henhold til aftensolen. Vi kan faktisk bruge den fra sen april til start oktober. Vi har sågår anvendt den i vinterperioder og spist indenfor. Derfor var det en glædelig nyhed, at Hjem-IS har udvidet sortimentet, så man nu også kan få kød og brød til grillen. På den måde er man altid klar til at solen skinner og en impulsiv middagsaftale med familie & venner.

I samme forbindelse kan man også snuppe desserten med. Nu er vi jo de store iselskere og jeg får egentlig alt for lidt traditionel is, som man kender det fra barndommen. Derfor blev fryseren også fyldt godt op med Filur og Zapp is. Godt og vel verdens bedste is – udover Ben & Jerry’s, som man seriøst også kan få hos Hjem-IS nu. Siden hvornår har de fået så stort et udvalg? Jeg klager ikke og det gjorde Sylvester heller ikke som I kan se.

Poolen er fyldt med vand, kødet er næsten klar og glasset er fyldt med god vin. I fryseren ligger desserten klar. Som I nok kan høre, i mine øjne, den perfekte familie & grillaften. Jeg vil dog sige, at man nemt kan invitere 4 andre gæster på besøg med alt det mad vi havde fået hjem. Så skynd jer at invitere folk over næste gang I hører klokkerne ringe, nu hvor indholdet er sikret til den gode sommeraften. Er I planlægningsmennesker som os, kan I  bestille kød & brød + dessert online HER og blot afhente det, når bilen kommer. Smart!

Vores pakke indeholdte BBQ-marineret kamfilet, stegt kylling lårfilet med skind, BBQ-marinerede minikøller af kylling, sønderjyske ringridere, madbrød med kartoffel og chili og madbrød med kartoffel og timian. Vi supplerede også op med lidt fisk og en lækker salat.

Et ekstra lille men dog uundværligt tip. Hvis du ligesom jeg ikke gider vente på Hjem-IS manden i tide og utide, så kan du tilmelde dig deres SMS service. Det var vi altså glade for, da vi havde lovet Sylvester han måtte hente det med os og så skulle han ikke vente utålmodigt. Man modtager en sms 15-45 minutter inden bilen ankommer. Man kan også se hvor bilen befinder sig lige nu, hvis man impulsivt har lyst til en alletiders grillaften 🙂

Bloglovin

// I samarbejde med Hjem-IS

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin dagbog dag 3