De vidunderlige & mindeværdige små øjeblikke

3 uundværlige hudtips, jeg ikke kan leve uden

En smuk, glødende og glat hud. Et ønske for de fleste af os, men alligevel hører man om så mange, der lider af hudproblemer. Specielt i ansigtet. Jeg har været det sted og ved hvor nedslående det er at have udbrud, knopper og alt andet end en jævn hud. Man går nærmest i panik og forsøger sig med alt.

Derfor synes jeg det var oplagt at lave et indlæg med de 3 mest uundværlige hudtips for mig. Hvad kan jeg slet ikke leve uden og hvad gør faktisk en forskel for mig.

Hudtips

^^Billede fra min Pinterest

? Konjacsvampen! Ja, den der svamp som alle taler om. Den er virkelig mirakuløs. Ikke nok med den sørger for du virkelig får vasket ansigtet ordentlig, så eksfolierer den også blidt såvel som den opstrammer huden uden at udtørre den. Der er konjacsvampe for alle og min favorit er den lyserøde mod sart hud. Ikke fordi jeg som sådan har sart hud, men fordi jeg ikke vil overdo it. Man skal dog huske at udskifte dem løbende (gerne være 1-2 måned), da det ellers kan blive en bakteriebombe og det giver som bekendt alt andet end en fin hud 😉

? Zink og fiskeolie. To tilskud din hud vil elske dig for. Især zink er vigtig og kan være med til at holde hudproblemer nede. Nu startede jeg først på det efter jeg stoppede med mine hudpiller, men i dag vil jeg ikke undvære. Jeg kan ikke beskrive præcis hvad det gør, men hver gang jeg undlader at bruge det, kan det ses. Jeg plejer bare at købe det på apoteket og det koster ikke alverden. Det samme med fiskeolie. Det smørrer huden indefra og resulterer i både glattere, blødere og til tider yngre hud. Man skal ikke undervurdere hvad man kan gøre indefra. Det samme gælder selvfølgelig for kost og vandindtag, men det ved de fleste jo efterhånden godt.

? Professionelle behandlinger. Dem må man heller ikke undervurdere. Personligt prioriterer jeg det hver måned så vidt muligt, hvis økonomien tillader det. Jeg er p.t utrolig glad for Silkpeel diamantslibning behandlingen, der virkelig gør en forskel allerede efter første gang. Hvis man vil have den fulde effekt straks, er det en ide at få den hver uge i en lille måned og derefter med 1 måneds mellemrum. Den er især for dig, der oplever acneudbrud, knopper og ujævn hud. Eller dig der oplever tør hud eller sart hud. Udover behandlingen er virkelig god, så får man også en analyse af hudtilstanden med via den efterfølgende hudstatus. De kan se om du er stresset, hvordan du spiser, om du behandler din hud godt eller om der er hormonelle ting, der påvirker den. Uundværlig viden, der giver en meget bedre forståelse for hvad en pæn hud kræver i det enkelte tilfælde. Jeg kan, med hånden på hjertet, anbefale Anne Q. Hun er en af grundene til, at min hud er blevet så meget pænere på bare 7 måneder og én af de eneste der får lov at udrette mirakler herpå.

Jeg mener ikke deciderede produktanbefalinger hører hjemme i min top 3, da det er individuelt hvilke hudprodukter der virker for folk. De kan komme i et seperat indlæg. Hvad der virker for mig, virker måske ikke for dig. Jeg er p.t et sted, hvor jeg ikke ved om jeg skal prøve noget nyt. Jeg bruger nemlig ikke én serie nu, men lidt forskelligt. Heriblandt Rudolph ansigtsvask (som jeg elsker), Bioeffect serum (som jeg også elsker og fortsætter med) og Rønsbøl creme (som jeg overvejer at finde et alternativ til). Derudover bruger jeg løbende produkter fra Zinobel, Serum 8 & Vichy. Min hud er dog i en periode, hvor den godt kunne trænge til at prøve nogle nye ting. Selvom det udefra set godt kan virke som om, jeg har nået mit mål, døjer jeg stadigvæk med småting og jeg kan mærke at økologisk og naturlig hudpleje bliver vigtigere og vigtigere for mig.

Derfor må I endelig også dele jeres bedste hudtip i kommentarfeltet nedenfor <3

Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vidunderlige & mindeværdige små øjeblikke