Anbefaling: Cisternerne på Frederiksberg

Opskrift: Veganske & svampede bananmuffins

bananamuffins4

I dag har jeg inviteret Emilie Haaber på besøg. Emilie driver en upcoming livsstilsblog lige i min ånd. I finder den HER.


Jeg har fået æren af at dele en opskrift herinde på Danicas visuelt fantastisk flotte side! Og det er præcis hvad det er: en ære. Jeg har læst med i Danicas skriblerier siden dagene med Fit4Livin og over til det vi læser hos hende i dag her på danicachloe.dk

bananamuffins

I den forbindelse vil jeg dele en opskrift på de lækreste, mest svampede og sunde bananmuffins. Til jer der er intolerante eller bare går op i den slags små detaljer, så er de både glutenfrie, veganske og frie for hvidt, raffineret sukker. Og det kan vi jo godt lide! Jeg serverede dem til min fødselsdag, og der var ingen, der ikke var vilde med dem.

bananamuffins5

Opskrift: Veganske & svampede bananmuffins
Recipe Type: Bagværk
Cuisine: Dessert
Author: Danica Chloe
Prep time: 10 mins
Cook time: 20 mins
Total time: 30 mins
Serves: 5
Veganske, svampede & glutenfri bananmuffins. Mmmmm….
Ingredients
  • 2 bananer
  • 1,5 dl. boghvedemel
  • 1/2 dl. havremel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 tsk. kanel
  • 2-3 spsk. smeltet kokosolie
  • 1/2 dl. hørfrø
  • 1 dl. kokossukker
  • 3/4 dl. vand
Instructions
  1. Blend det hele sammen med en stavblender og bag 5 muffins ved 180 grader i 20-25 minutter. Velbekomme.
3.5.3208
   

1 kommentar

  • Michelle

    Tak for en lækker opskrift! De mættede dejligt til frokost på arbejde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Cisternerne på Frederiksberg