Ugens opture & nedture

I denne uge skal jeg..

Danica Chloe

Først og fremmest. Hvor er det vildt at det her det 22ende “I denne uge skal jeg..”. Jeg synes lige det var i går jeg startede op, men det er åbenbart allerede blevet sådan en forankret del af bloggen og min rutine.

Nå.. Ny uge nye planer. Men sikke en dejlig start den har haft. Den startede ellers ud med ondt i hovedet, ledsmerter og arbejdsstress, men fordi jeg kom afsted til træning efterfølgende vendte det hele 180 grader og jeg sidder nu med fornyet overskud og troen på at denne uge nok skal vise sig fra sin gode side. Jeg er flittig læser af “Nuets kraft” og mener oprigtig vi kan ændre hele vores livsopfattelse baseret på de tanker vi gør os. Så er det sådan set ligemeget nu, at min morgen og formiddag var mindre god, da jeg udelukkende skal fokusere på nuet.

I denne uge skal jeg..

? Starte på en 30 dages yoga challenge herhjemme. Jeg har hørt om mange der har haft succes med det og hvis jeg får mere overskud på kontoen ved at implementere det, melder jeg mig ind i et yogastudie efterfølgende.

? Se det nyeste afsnit af amerikanske “The Bachelor”. Det er Women Tell All ugen og dem af jer der elsker The Bachelor ligesom jeg, ved at det hele peaker i det her afsnit. Jeg har glædet mig i mange uger til det her afsnit kan I nok høre 😉

? Nyde at jeg har hver eftermiddag og aften med mine drenge i den her uge og mange uger fremad. Det føles så surrealistisk endelig at være inde i en fast rytme igen.

? Ses med en veninde og i bio for at se “Flaskepost til P”. Jeg var ikke vild med 1’eren, men 2’eren var god. Så må vi se om 3’eren kan følge med.

Træne minimum 3 gange. Første gang var i dag, så jeg er allerede snart over halvvejs. Det handler om at kigge positivt på det.

Nyde en weekend med mini biograf for Sylvester og andre familieaktiviterer. Og hvis jeg kender mig selv ret – en eller to kanelsnegle fra Emmerys. Det er nærmest blevet et rart ritual.

Hvad bringer jeres uge med sig af gode sager?

Tilbloggen

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens opture & nedture