Vil du med bag kulissen?

Vores bryllupsrejse

portugal

^^Ovenstående billede illustrerer meget godt, hvad jeg har i sinde at lave på ferien  God vin, solbadning, masser af mad og lavt gear.

NU er det ved at være lige oppe over. Bryllupsrejsen som vi ventede med dengang vi blev gift den 13. august 2016, da vi gerne vil have alle indtryk på afstand. Hvor er jeg glad fordi vi ventede, da vejret herhjemme virkelig indbyder til vi skal rejse langt langt væk.


LÆS ALLE MINE BRYLLUPSINDLÆG HER


Turen går til Portugal og rejsen er faktisk en bryllupsgave fra mine forældre. Vi skal bo HER, hvor vi har en 3-værelses lejlighed med alt hvad vi skal bruge. Vi har selvfølgelig også lejet en bil, så vi kan udforske Algarvekysten. Der skulle være helt fantastisk smukt dernede og eftersigende er Portugal billigere end andre sydeuropæiske lande. Kan det passe?


LÆS TIDLIGERE INDLÆG OM VORES BRYLLUPSREJSEPLANER HER


Hvis I ligger inde med gode tips til Portugal, og meget gerne Algarvekysten, må I gerne dele dem i kommentarfeltet. Jeg har ikke lavet så meget research, hvorfor jeg er helt åben overfor hvad vi skal lave.

Jeg tager selvfølgelig den bærbare med og der vil stadigvæk være daglige blogindlæg herinde til jer. Jeg er måske lidt langsommere i kommentarfeltet, men det er trods alt også vores bryllupsrejse.

Hvad med Sylvester, tænker I måske? Han skal selvfølgelig med og det er skønt! Vi er altså en god trekløver ♥

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du med bag kulissen?