10 fordomme om fuldtidsbloggere

Opskrift: Snasket kanelsneglekage

Kanelsneglekage

Kanelsneglekage. Ummmmm… Det er onsdag, hvilket er ensbetydende med I skal have en skøn opskrift, der får munden til at løbe i vand. Dagens opskrift på den lækre kanelsneglekage, er muligvis noget af det bedste, jeg har smagt i mit liv. Intet mindre kan gøre det.


Find opskriften på kanelsneglekage længere nede i indlægget


Herhjemme fylder kanel rigtig meget. Alt fra de gode købe-kanelgifler fra supermarkedet til Cinnamon Bun is fra Ben & Jerry’s. Derfor skulle vi selvfølgelig også prøve at lave en kanelsneglekage, som man ser rigtig meget rundt omkring.

Vi brugte laaang tid på at finde den rigtige opskrift, og vi endte ud med en kanelsneglekage ala Anne au Chocolat – som vi har tilpasset til os og dét vi lige havde i køleskabet.

Kanelsneglekage

Den er SÅ nem at lave og det er vitterlig den bedste kage nogensinde. Den egner sig godt til fødselsdag, søndagshygge og tilmed når du skal have kage med på kontoret. Vi planlægger allerede at lave den i weekenden igen. Hvis du prøver den, så husk endelig at give lyd, hvis du også er solgt.


Opskrift på kanelsneglekage


Opskriftstype: Dessert/bagværk

Forberedelsestid med hævning: 60 min

Bagetid: 25 min

Total tid: 1 t. og 25 min

Antal: 8-10 (eller i vores tilfælde spiste vi det hele 3 mand..)

Kanelsneglekage Kanelsneglekage

Ingredienser til kanelsnegledejen:

  • 1 dl havremælk
  • 50 g smør
  • 1 tsk. rørsukker
  • 1 tsk. fint salt
  • 25 g gær
  • 1 æggeblomme
  • 300 g hvedemel

Ingredienser til remonce:

  • 3 spsk. kanel
  • 150 g smør
  • 150 g rørsukker

Kanelsneglekage

Sådan gør du:

  1. Smelt smøret i en gryde.
  2. Derefter tilsætter du mælk, sukker, salt, gær og æggeblomme samt det smeltede smør i en skål, som altsammen røres godt sammen.
  3. Tilsæt så mel indtil dejen er blød og hænger godt sammen.
  4. Rul dejen ud på bordpladen fordelt med mel, så du får en firkant på ca. 35 x 45 cm.
  5. Derefter rører du remoncen sammen og smører den ud på den firkantede dej.
  6. Rul derefter dejen sammen på den lange led til en pølse.
  7. Skær sneglene ud i den ønskede tykkelse.
  8. Kom sneglene i en rund form beklædt med bagepapir. Der skal gerne være lidt mellemrum mellem sneglene, så de kan hæve lidt.
  9. Dæk derefter kagen til med et vådt viskestykke og lad den hæve i ca. 45 minutter.
  10. Pensl til sidst med lidt mælk og bag i ca. 25 minutter ved 180 grader.
  11. Lav lidt glasur ud af flormelis og vand, og fordel på kagen. Lad den stå i 10 minutter inden den serveres med et koldt glas mælk.

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

   

4 kommentarer

  • Eva

    Mums, hvor ser det lækkert ud.

    Hvor er den fine kageske fra ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Danica Chloe

      SÅ lækkert! 🙂

      Den er købt i Tiger for nogle måneder siden til ca. 25 kr.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Jørgensen

    Ser lækker ud! men hvorfor havremælk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Danica Chloe

      Vi drikker ikke komælk og det var den plantemælk vi havde, der gjorde sig bedst 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fordomme om fuldtidsbloggere