Nye tilføjelser til boligen

Opskrift: Verdens bedste hummus

Hummus

Måske ikke den mest julede opskrift taget december i betragtning, men jeg LEVER for hummus og spiser det næsten hver dag. Vi har altid en kæmpe portion hummus stående i køleskabet, så vi kan tage det med i madpakken eller spise det til aftensmad, hvis de kulinariske evner en dag ikke rækker til mere.


Få opskriften på verdens bedste hummus længere nede i indlægget


Samtidig mener jeg selv, at vi er indehaver af opskriften på verdens bedste hummus, og det forpligter jo. Derfor deler jeg nu opskriften med jer, så I selv kan bedømme om den er så god som jeg siger.

Jeg kom nemlig i tanke om jeg aldrig havde delt opskriften herinde, hvilket er synd nu når hummus står for en stor del af min daglige madindtag. Når man tilmed er fan af plantebaseret mad, er den her opskrift en lifesaver.

Opskrift: Verdens bedste hummus Hummus

Der er ikke tale om en traditionel “cremet” hummus. Det er derimod en tomathummus med masser af smag. Nu behøver du ikke længere købe færdigvarianterne, selvom der er nogle gode nogle ude i supermarkederne, for når du laver din egen hummus, er du sikker på der kun er lækre og gode ingredienser i.


Opskrift på verdens bedste hummus


Opskriftstype: Snack/tilbehør

Forberedelsestid: 15 min

Total tid: 15 min

Antal: En kæmpe skål, der holder i mange dage

Hummus

Ingredienser:

 • 3 dåser kikærter
 • 1-2 fed hvidløg
 • Saften fra en citron
 • 1 tsk. cayennepeber
 • 1 tsk. spidskommen
 • 1 knivspids salt
 • Halvt glas soltørrede tomater (90 g drænet)
 • 1-2 tsk. tahin
 • 1/2 dl. vand
 • 1 dl. olivenolie

Sådan gør du:

 1. Alle ingredienserne hældes over i en foodprocessor.
 2. Kør den til du har den rette konsistens.
 3. Kig eventuelt til den undervejs og rør rundt.
 4. Hæld hummusen over i en lufttæt beholder.

Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tilføjelser til boligen