Den perfekte “kærestedag” på Arndal Spa

Arndal Spa

Lige inden jul havde Rasmus og jeg arrangeret en sand “kærestedag” hos Arndal Spa. Med et barn på 4 år og en masse forpligtelser, er det faktisk sjældent, at vi finder tid til os.

Og det er synd, for det er netop de dage vi genfinder energien og bliver helt nyforelskede. Vi blev gift tilbage i august, men har ikke været særlig gode til at finde tidspunkter, hvor vi bare er os to.

Arndal Spa
Arndal Spa

Den perfekte kærestedag hos Arndal Spa i København

Således kontaktede jeg Arndal Spa for at høre om de kunne tænke sig at ligge rammerne til den perfekte kærestedag. Vi startede ud med frokost hos 42 Raw og gik derefter ned i de lækre lokaler hos Arndal på Store Kongensgade.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker alt, der har med spa at gøre. De hvide badekåber, tøflerne, varmen, produkterne, de mange sparum, afslapningen, mentaliteten, musikken, urteteen. Det er her, jeg kommer ned i gear, og i varmtvandspoolen fik vi snakket dybere end vi længe har gjort.

Arndal Spa
Arndal Spa

Udover at nyde både sauna, dampbad og den varme pool hos Arndal Spa, fik vi også en let og sund snack og jeg fik selvfølgelig et glas bobler til. Intet spa uden bobler.

Skuldrene sænkede sig flere centimeter og jeg formåede at være til stede i øjeblikket sammen med min mand. Minus stress, deadlines, telefoner eller andet “forstyrrende”.

Arndal Spa

Efter lidt tid hoppede jeg ind i behandlerrummet, hvor jeg efter eget ønske fik en Stress Release behandling hos Arndal spa. Det er en helt særlig massage, hvor nærvær, ro og kropsbevidsthed er i fokus. Via forskellige tekniker kommer man helt ned i gear – endda så meget kroppen summer og man højst sandsynligt falder i søvn. Efter halvanden time var jeg vitterligt et nyt menneske.

Én ting er sikkert. Vi skal blive bedre til at tage os tid sammen. Uden vores søn, hvor der kun er fokus på os. Om det er en gåtur, en god spiseoplevelse eller som i det her tilfælde – en dag i velværets tegn, så er det vigtigt, vi får det arrangeret og gjort.

Er I gode til at tage jer tid sammen som par og hvad laver I, når I har “kærestedag”?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments