Mine favorit babynavne + Hvad Sylvester først skulle hedde

Babynavne

Det her indlæg synes måske lidt random, når nu vi har en skøn 4-årig og ikke har planer om at udvide med en mere. MEN jeg elsker babynavne og æder det råt, når andre deler deres favorit babynavne til kommende babyer. Er jeg den eneste, der har det sådan?

I har efterspurgt det og jeg skriver det med glæde. Hermed mine favorit babynavne samt hvilke overvejelser, vi gjorde os, da vi skulle finde på et navn til Sylvester.

Mine favorit babynavne

Jeg har haft en navneliste så længe, jeg kan huske. Altså lang tid inden jeg overhovedet havde planlagt at få et barn. Mest af alt, fordi navne har så stor en betydning og siger utrolig meget om personen. Jeg forstår godt, at folk kan bruge lang tid på at finde det helt rigtige, da det trods alt gerne skal holde i al tid, med mindre barnet selvfølgelig får lyst til at ændre det.

LÆS OGSÅ:
HER ER MINE FAVORIT PIGENAVNE TIL VORES KOMMENDE DATTER

Det første navn, jeg blev fuldstændig forelsket i, var Luca. Luca er et italiensk drengenavn, selvom de fleste herhjemme bruger det til piger. Dog ofte stavet Lucca, som også er ualmindeligt pænt. Men i min optik er det et drengenavn og jeg elsker alt ved det.

Faktisk havde vi allerede tidligt i graviditeten besluttet os for, at det var det Sylvester skulle hedde, men jeg vidste godt at Rasmus ikke var lige så glad for det, som jeg, og det var vigtigt, at vi begge fandt et navn vi var tilsvarende glade for.

På en krydstogtferie forslår jeg Sylvester, da jeg også synes det er det fineste navn. Rasmus var naturligvis på fra start, da han trods alt er et barn af 90’erne med Sylvester Stallone som idol for datidens drenge.

Jeg er ikke en speciel stor Sylvester Stallone fan, haha, men elsker alt hvad, der kom ud af 80’erne og 90’erne, og derfor kalder vi ofte vores Sylvester for Sly, som er Sylvesters Stallones “kælenavn”.

Vi havde ikke en speciel tilknytning til navnet, som jeg havde med Luca. Det handlede bare om vi begge kunne lide det og vi ikke fandt andre, der toppede netop det navn.

Men jeg havde også en lang liste med andre babynavne og kan stadigvæk mentalt sætte et navn på listen, hvis jeg falder over et smukt af slagsen.

Favorit drengenavne

Luca (naturligvis) – Vilfred – Storm – Hector – Samuel – Anakin – Bjørn – Bille – David

Favorit pigenavne

Filuca – Caroline – Aya – Freja – Zoe – Emily – Alva – Celine – Safia – Sally

Det er ikke en lang liste, men til gengæld er det alle navne, der har stået på listen siden før Sylvesters ankomst, så det tyder på de alle er holdbare navne i min optik.

Nu kunne jeg så godt tænke mig at høre, hvilke babynavne I er vilde med eller hvad jeres børn hedder? Det skader jo aldrig at finde endnu et smukt navn til listen.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

37 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments