Simplificer din skønhedsrutine

simple living

Først og fremmest – tak, fordi I det her blogindlæg har delt, hvad I godt kan lide at læse om herinde på domænet. Det er lærende for mig, og det bedste af det hele? Vi har samme smag! De blogindlæg I gerne ser flere af, er ofte dem, jeg helst vil skrive.

Èn af de ting, der gik igen i jeres kommentarer, er tanker om det simple liv, minimalistisk livsstil, guide til hvordan, man skærer ind til benet, indre sundhed, velvære, personlige beretninger og det mentale helbred. Et rimelig bredt felt, som både er spændende og giver anledning til reflektion.

Derfor vil jeg i dagens blogindlæg skrive lidt om dét at skære ind til benet, og simplificere de skønhedsrutiner og velværeprodukter, som bugner i de fleste skabe. Er det overhovedet nødvendigt, tænker du måske? Øh ja! Jo færre kvalitetsprodukter, jo mere får du brugt, og du lærer hurtigt hvad, der faktisk virker for dig. Jeg var engang af den overbevisning, at flere skønhedsprodukter var lig med en bedre en rutine. For med et stort udvalg kan man ikke gå galt i byen.. Eller? Nej, vejen frem er simple living, og at skære ind til benet, så vi genfinder de rutiner, der faktisk virker.


Simple living og hvordan du simplificerer din skønhedsrutine

Derfor appelerer de YouTube guruer, der har stakkevis af neglelak, pensler, makeup, tusindevis af hudplejeprodukter og meget andet slet ikke til mig. Jeg er en minimalist. Eller det prøver jeg i hvert fald at fortælle mig selv ?

Få ting med fokus på kvalitet. I forbindelse med bloggen modtager jeg selvfølgelig en hel del produkter, som jeg gerne tester på egen krop. Det er dog kun de ultimative favoritter, der får lov at bo hos mig fast, så viser jeg noget frem, kan du være sikker på det har ramt plet. Simple living, I ved.

Mine tips til simple living og at få ryddet godt ud i skønhedsprodukterne:

  • Tøm hele skabet, skuffer og hvor du nu opbevarer sådan ting
  • Læs ingredienslisten igennem og tjek holdbarhedsdato
  • Lav en liste over, hvad du faktisk har brug for. Hvad kan du ikke leve uden?
  • Kvalitet over kvantitet
  • Organiser, så det giver mening
  • Overskuelighed og anvendelighed

Hvis du har svært ved at smide ud, kan du donere ubrugte produkter til veninder eller kolleger. De produkter, der er for gamle, skal ud, men se gerne på emballagen om det kan genbruges, for så er der ingen grund til det ryger i skraldespanden.

Det er ikke fordi jeg er en minimalist i alt, hvad jeg foretager mig, men jeg forsøger generelt at skære ind til benet. Jo mindre tøj, jo flere muligheder. Jo færre skønhedsprodukter, jo bedre lærer jeg mine behov at kende. Og sådan fortsætter det. Det er en utrolig rar og lærende proces.

Hvad med jer? Bugner jeres skabe med produkter eller har I også forsøgt at skære ind til benet? 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments