En personlig snak om, hvordan vi endte her

For et år siden..

Jeg elsker at kigge tilbage. Mest af alt burde jeg nyde dagen i dag, men der er et eller andet nostalgisk ved at kigge tilbage på fortiden, og således vil jeg i dag vise jer, hvad jeg lavede for et år siden.

Det første jeg lagde mærke til, når jeg kigger tilbage, er faktisk, hvor ustabil bloggen var dengang, da det ikke var min primære beskæftigelse. Det skyldtes både manglende tid, motivation og en rød tråd. Jeg forstår faktisk godt de af jer, der hoppede fra i den periode, eller syntes bloggen ikke var, hvad den plejede at være.. Til gengæld håber jeg at I i dag nyder at følge med.

anbefaling-comwell-aarhus3-2

^^For et år siden var vi på det hyggeligste miniophold i Aarhus. Vi havde teamet op med Comwell Aarhus, der huser byens bedste hotel.

i-denne-uge-skal-jeg-190-2

^^Sidste år på samme tid kørte jeg en føljeton, der hed “I denne uge skal jeg..”. Den kørte i næsten et år, men med tiden blev det lidt trivielt at dele alle planer herinde. Måske den får et comeback en dag?

sygdom-smilets-by-og-om-at-vaere-bagud0-2

^^Jeg rockede den lange page og skrev et indlæg om altid at være bagud, når man driver en blog samtidig med man arbejder ved siden af. Heldigvis har tingene ændret sig til det bedre sidenhen..

svar-paa-spoergerunden-del-10-2

^^Jeg svarede på første del af spørgerunden..

gode-og-sunde-traeningsvaner3-2

^^Jeg skrev lidt om sunde og gode træningsvaner.. Det sjove er, at jeg i dag har ændret syn på min træning og slet ikke styrketræner længere. Det er interessant, hvor meget man kan rykke sig på et år..


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En personlig snak om, hvordan vi endte her