Skønhedstips og ritualer i januar

Mine skønhedstips

I starten af hver måned vil jeg præsentere jer for de skønhedstips og favoritter, jeg især var glad for den foregående måned. Jeg er en beautyholic, og selvom jeg er meget bevidst om, hvad jeg bruger, og gerne i få mængder, er jeg ikke bleg for at udvide min horisont.

Effektive skønhedstips og spændende ritualer

I januar blev jeg for alvor bekendt med cupping. I ved det som jeg skrev om HER. Førhen betalte jeg for dyre (men super gode) cupping behandlinger, hvor jeg fik “behandlet” min cellulite samt rygspændinger. Det har jeg desværre ikke råd til længere, så nu udfører jeg det selv.

Januar måned var også der, hvor jeg fik en fantastisk gave af min mor i form af verdens bedste “filter” parfume. Derudover begyndte jeg at sove med sovemaske, ligesom jeg startede med at bruge den fineste farvede læbepomade, men de skønhedstips og ritualer kan I alt sammen læse mere om  nedenfor.

Skønhedstips og cellulite oil therapy fra SARD Kopenhagen

SARD Kopenhagen Sugekop str. 4 og Cellulite Oil Therapy = Her er vi altså ude i et vidundermiddel mod cellulite. Eller appelsinhud om man vil. Det kræver lidt arbejde, og at man er konsistent med det, men så lover jeg også du allerede ser vilde resultater efter et par uger. Tørbørstning kan altså godt gå hjem sammenlignet med det her skønhedstip. Det fungerer således, at man smører ben og baller ind i cellulite olien, hvorefter man behandler det med sugekoppen.

Den første uges tid kan man opleve blå mærker og ømt væv. Dette skyldes udelukkende, at vævet ikke er vant til at være i “bevægelse”, som jo er det, der giver os de irriterende buler. Efter noget tid vil vævet være mere blødt, smidigt og ensartet at se på og røre ved. Husk altid at køre sugekoppen mod hjertet og at drikke masser af vand bagefter. Begge dele kan også købes på Apoteket.

Mine skønhedstips

Sleepy Angel Sovemaske fra Missya = Min dygtige bloggerkollega, Sandra Willer, har lavet sin egen undertøjskollektion for Missya. Udover der er et stort udvalg af lækkert lingerie med fine detaljer, er der også både fine kåber og sovemasker. Sidstnævnte er jeg blevet særlig glad for. Det er som om man sover lidt bedre, når man har sovemaske på. Andre, der synes det? Derudover er den bare så fin at se på.

Neovita Winter Face Protection = Muligvis den bedste ting man kan give sin hud i de kolde tider. Den er faktisk helt tilbage fra sidste år og har alligevel holdt al den tid. Det skyldes også Neovitas særlige konserveringsteknologi, der gør at produkterne aldrig bliver for gamle. Den beskytter følsom ansigtshud mod fugttab forårsaget af kold vinter luft og stærk vind, og når nu man bor i Danmark sker det jo faktisk oftere end man har lyst til. Den kan fåes hos udvalgte kosmetologer landet over.

Gun-Britt Oil & Saltwater = Et miks af olie og salt giver de fineste naturlige bølger i håret. Jeg anvender det både i vådt og tørt hår, afhængig af hvad jeg skal. Det er en sikker vinder efter badet.

Mine skønhedstips

Origins Rituali Tea = Det her er faktisk en maske, som man påfører, efter at have blandet det fine pulver med vand. Masken er fyldt med antioxidanter i form af grøn te og matcha. Huden får en fin blød og bliver dejlig jævn. Man blander bare 2 tsk. pulver fra bøtten med 2 tsk. varmt vand i en lille skål. Når man har påført masken, lader man det sidde i ca. 10 minutter, hvorefter man skyller det af igen. Dette ritual kan gentages et par gange om ugen.

Kiehl’s Butterstick med farve = En enorm fugtgivende læbepomade, som samtidig giver naturlig farve til læberne ala man lige har spist et jordbær. Den er baseret på naturlige ingredienser som kokosolie og citronsmør. Utrolig lækker og holder i mange timer. Læbepomaden kan købes hos Kiehl’s forhandlere.

Maison Margiela Replica Filter Blur = Jeg har ikke gået med parfume længe. Nærmest ikke siden jeg fik Sylvester. Duftene er ofte for kraftige, og så bryder jeg mig ikke om at påføre parfume direkte på min hud. Derfor var jeg ekstra glad, da jeg fik den her sag i julegave af min mor.

Jeg har aldrig hørt om det før, men eftersigende er det et “filter” man skal påføre på huden under sine parfumer, for at få en mere personlig duft, der tilmed holder længere. Det bruger jeg den dog ikke til. Jeg bruger den nemlig helt alene, da den har verdens bedste olieduft. Jeg er fuldstændig afhængig. Teksturen er olieagtig, så du pumper lidt ud, hvorefter du forsigtigt gnider det ind. Ahhhhh…

Skønhedstips og SARD Kopenhagen Balancing Shampoo og Balm

SARD Kopenhagen Balancing Shampoo og Balancing Balm = Endelig fandt jeg en 100 % naturlig shampoo og balsam uden sulfater, der samtidig giver lækkert hår. De er baseret på bl.a. mandelolie, kokosolie og aloe vera. Min hårbund elsker det og er slet ikke irriteret længere. De dufter tilmed rent, hvilket jeg foretrækker. Jeg bruger den også til Sylvester, da de er så milde og derfor særdeles velegnet til børn.

Hvilke skønhedstips og produkter er I særlige glade for lige nu?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments