Inspiration til indretning af små soveværelser

Room for More

Jeg dur slet ikke til tekniske vanskeligheder, kan jeg mærke. Hvor jeg burde slappe af og nyde en stille stund, stresser det mig lidt. Jeg vil jo bare gerne blogge og dele ud af alt det indhold, jeg har klar. Derfor har der været en lille pause midt på ugen, som I sikkert ikke engang har bemærket, men som har irriteret mig grænseløst.

SOVEVÆRELSE INSPIRATION OG TANKER OM VORES NYINDRETTEDE SOVEVÆRELSE

Hvis ikke I har læst min Milano guide (som har taget så mange timer at lave, at man tror det er løgn), så læs den endelig her. Husk at bogmærke den eller tippe andre, hvis I kender nogen, der skal til Milano. Jeg synes selv vi kom vidt omkring på 48 timer.

Soveværelse inspiration
Soveværelse inspiration

Men det var slet ikke det som dagens indlæg skulle handle om. Jeg vil derimod vise jer vores nyindrettede yndlingsrum frem. Soveværelse inspiration kan man altid bruge lidt af, tænker jeg. Især til de små af slagsen.

Vi har jo gang i lidt af en omrokering og nye projekter herhjemme, da vi har kigget på den samme indretning længe. Det bliver man lidt træt af efter 3 år. Det er ikke fordi vi har gjort os de store investeringer, tværtimod, men et billigt og lækkert rullebord, ny hvid maling, grønne planter og storsortering gør også en stor forskel.

Soveværelse inspiration

Rullebordet fandt jeg på ELLOS til en god pris, og det fungerer fantastisk i vores lille soveværelse. Førhen havde vi en stor kommode, men efter vi købte ny seng med opbevaring nedenunder, er det slet ikke nødvendigt.

Det har nok været ét af de bedste køb i år indtil videre. Altså vores nye praktiske seng fra IKEA, som I kan se flere billeder af hjemme hos os her. Væggene er også blevet hvide igen, da vores soveværelse er til den lille side, og hvide vægge får det altid til at syne større.

Soveværelse inspiration
Soveværelse inspiration
Soveværelse inspiration

Mølplanten har jeg fået i fødselsdagsgave af min gudmor, sengetøjet er herfra, og plakaten og rammen har jeg næsten lige købt hos Desenio. Jeg har en drøm om at besøge Marrakech, og da det ikke lige bliver foreløbigt, må Marokko komme til mig.

I må have en skøn og solrig lørdag. Vi har lidt husprojekter på agendaen og en gymnastikafslutning for Sylvester. Og selvfølgelig melodi grandprix i aften, men det er næsten selvskrevet.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments