American Pie Company: Her skal du forbi

American Pie Company..

The American Pie Company

En lille lørdagsanbefaling her fra morgenstunden. Vi skulle faktisk have været til 90’er fest i dag, men valgte at sælge billetterne i stedet og nyde en dag uden alkohol. Nogle gange magter man det bare ikke og pengene kunne vi også godt bruge et andet sted. Meget fornuftigt…


LØRDAGSANBEFALING = THE AMERICAN PIE COMPANY

Det betyder heldigvis vi har tid til en masse andet. Som bl.a. at få styr på det sidste i lejligheden. Rasmus gik jo igang med den store malerpensel i går og hele lejligheden er nu nymalet. Pånær de vægge, der skal males i en mørkere farve, som vi måske endda også når i dag. Vi har også planlagt nogle rare aktiviteter og mad ude i byen i aften.

Men det var slet ikke det indlægget skulle handle om. For nogle måneder tilbage, og faktisk i forbindelse med optagelserne til vores Coffee & Kale podcast, besøgte vi The American Pie Company (find dem her). Jeg havde længe sukket efter de mange tærter i vinduerne, og derfor var et besøg hos dem helt obligatorisk.

Læs også:

Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad

Jeg fik dog ikke nogen kagetærte i denne omgang, men i stedet deres vegetariske madtærte, der også var god. Indretningen er der heller ikke noget at sætte en finger på, som blot understøtter the american way of life.

Hvis I kommer på de kanter, og hvad end I er frokostsulten, har lyst til kage eller bare godt kunne drikke en god kop kaffe, så kig forbi The American Pie Company. Det er en anderledes oplevelse i et København, der ofte er meget minimalistisk i både indretning og mad.

Åbningstider:

Mon-Fri 10.00-18.00
Saturdays 11.00-17.00
Sundays Open the first Sunday of the month 11.00-16.00

Hvor: 

Skindergade 25
1159 KBH K


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments