I DAG HAR JEG..

EN SKJULT PERLE: CAFÉ HJERTEBLOMST

Café Hjerteblomst

Ude på ydre Amager, nærmere bestemt i Dragør, ligger der en skjult perle ved navn Café Hjerteblomst. Jeg har kendt til stedet siden august 2016, hvor vi tilfældigvis gik forbi og faldt i snak med ejeren. Det her er en perle ulig andre. Det er autentisk på et helt nyt plan – idet man faktisk spiser hjemme hos Linda, der ejer stedet.

Ved første øjekast kunne det ligne den fineste blomsterforretning, hvilket i og for sig også er sandt. Der sælges nemlig både planter, blomster, krukker og andet til haven. Jeg tror faktisk man kan købe alt det man forelsker sig i.

Når det kommer til maden er der ikke noget menukort, men Linda fortæller hvad hun har og hvad der kan laves ud fra det, og fordi vi ikke kunne bestemme os, fik vi både den lækreste salat med ricotta samt bagte kartofler med masser af fyld. Det er simpelt mad med et twist, hvor fokusset er på de overdrevet lækre råvarer.

På mange måder føles det som at spise hjemme ved en rar tante eller hjertevarm mormor, der laver det mest smagfulde hjemmelavede mad man kunne tænke sig. Priserne er fair, og der er altid økologisk saft og vin på køl. Skulle man have lyst til at nyde en stempelkande med kaffe, kan det gøres for kun 20 kr. Hjemmebagt kage kan man også altid købe sig til.

Man kan både spise ude foran på fortovet, men vi plejer at slå os ned i et lille hjørne inde i haven, der er fyldt med planter, puder, behagelige stole og vigtigst af alt – skygge. Sylvester var så heldig at få en masse kridt han kunne underholde sig med, og hvis ikke det er nok, har Linda også verdens smukkeste hund, der går rundt blandt alle gæsterne.

Hvis I kommer på de kanter vil jeg anbefale jer at droppe alle de turistede steder, der også er i Dragør. Når I kommer ned til havnen, så drej til højre hen mod den gamle isbutik. 50 meter længere henne ligger Café Hjerteblomst. Vi fik både knus og kærlighed med på vejen, og det er langt fra sidste gang vi besøger Lindas skønne sted.

Åbningstider: 

Torsdag til søndag

Ca. 10 – 17

Hvor:

Café Hjerteblomst

Strandlinien 39

2791 Dragør


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

   

6 kommentarer

 • Det er ser bare helt henrivende ud 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Danica! Jeg er simpelthen så vild med din og Michelles podcast, så jeg har skrevet en anbefaling på min blog. Det kan være, at du har lyst til at læse den: http://amandasvendsen.dk/3-fantastiske-podcasts-du-skal-hoere/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Ej, tak Amanda! Bliver helt forlegen. Hvor er jeg glad for du lytter med ❤️

   Og stort tillykke med dit nye fine site 👏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  YASSSSS, hvor fedt et indlæg, og kæmpe skud ud til Café Hjerteblomst.
  Jeg er selv opvokset i Dragør, og har besøgt caféen et utal af gange – både til en kop kaffe og en mad, men bestemt også (og nok i de fleste tilfælde) for at købe blomster. Linda har simpelthen den største kreative fantasi, i forhold til at style blomster.. virkelig et talent for detaljer, og hun ved hvilke blomster og farver der er gode sammen. Jeg påtænker lidt, at hun skal være med til at sætte dit præg på min brudebuket næste år 🙂
  Og så vil jeg da også lige takke dig, Danica, for at anbefale stedet, som jo ligger et godt stykke ude på Amager, og væk fra København.. men der findes virkelig mange små perler, som i den grad fortjener at blive fremhævet. For det er ikke kun i København, at det hele sker! Hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Dejligt at høre! Du har fuldstændig ret. Ofte ligger de bedste steder langt ude fra de hippe områder.

   Hvor er det spændende at Linda skal være med til at præge din brudebuket. Det lyder allerede meget lovende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG HAR JEG..