Frisøranbefaling Aarhus // Stinna Røgen

Frisører er et ømt emne for de fleste, især hvis man stadigvæk ikke har fundet den rette. Jeg har været igennem MANGE i Aarhus, men har aldrig været helt tilfreds. Lige pludselig fandt jeg FRISØREN, men pludselig var hun væk igen.

Frisør 2

Heldigvis fandt jeg hende igen, efter meget research. Hun havde nemlig åbnet egen salon og jeg elsker stemningen, passionen og helhedsoplevelsen derinde. Det jeg er mest vild med er, at det kun er min frisør og én frisørassistent, der er tilknyttet. D.v.s. det er den samme, der er igang i hele processen. Jeg har tidligere været i større frisørsaloner, og jeg kunne snildt nå at møde fire mennesker på de to timer, der ofte ikke snakkede godt sammen og derved opstod der forvirring om hvad jeg ville opnå. Det var jeg ikke fan af. Men heldigvis er det ikke aktuelt længere. Min frisør, Stinna, er nemlig kompetent, brænder for feltet og er en rigtig god rådgiver.

Frisør 1

Frisøren hedder Stinna Røgen og ligger på Frederiksbjerg (Frederiks Allé 94 – lige på hjørnet ved broen). Priserne er rimelige og behandlingerne er lige i skabet. Jeg har endda fået flere veninder henvist dertil, der alle er tilfredse. Så leder du efter en ny frisør i Aarhus, får stedet mine varmeste anbefalinger. Stinna (indehaveren) er SÅ sød, hjælpsom og meget dygtig. Det samme gør sig gældende for Zadie. Bare et godt tip på en grå fredag ;)

Har I funder jeres favorit frisør eller leder I stadigvæk?

// For god ordens skyld skal det lige nævnes, at indlægget IKKE er sponsoreret. Men blot et godt anbefalingstip til jer i Aarhus :)

Signature

 

You may also like...

Comments

  1. Randi says

    Helt enig! Er blevet klippet hos Stinna Røgen siden hun overtog salonen fra den frisør jeg havde brugt i årevis, så der var noget at leve op til. Og det gør hun til fulde :)

  2. Louise says

    Har i længe ledt efter en ny frisør efter min gamle stoppede og er jo et virvar af forskellige anmeldelser og priser, så man bliver helt skør af at lede. Har læst om stinna og tror indlægget her var det sidste skub til at jeg nu må give det en chance:) Glæder mig allerede

Trackbacks

  1. […] I får også lige et Dagens fra i går. Jeg ser måske lidt træt og sur ud, men det skyldes en blanding af den slemme sygdom og regnen der huserede. Det må godt forsvinde NU – for i morgen skal jeg til GLØGGLICH med en veninde. Jer der er fra Aarhus ved godt hvad jeg mener ;) God dag. Jeg skal forbi min favorit frisør. Så meget en favorit, at jeg gladeligt tager hele vejen fra København. Se bare HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>