coffee-and-kale

Er du også blevet bidt af at lytte til Podcast? Elsker du at koble af derhjemme eller måske mens du er på farten? Så skal du give Coffee and Kale et lyt, som er et podcast udarbejdet af Michelle, der står bag bloggen Stonemuse, og mig.

Formået med vores podcast er, at skabe en uhøjtidelig podcast, der giver indblik i livet som selvstændig i en digital tid, hvor alt foregår online. Det bliver til en masse snakke om karriere, iværksætteri, blogging, motivation og alt derimellem. Vi dykker også ned i de tungere emner, som de fleste mennesker har en klar holdning til. Få en smagsprøve nedenfor:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312128350″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Vi startede vores podcast i januar 2017 og udgiver et nyt afsnit hver mandag formiddag, så du har det klar på telefonen til en ny uge. Husk at abonnere via iTunes lige her.


Sådan henter du vores Coffee and Kale podcast ned på din smartphone


Jeg vil anbefale dig, at hente Podcast App’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og de forskellige afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi smider et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. I må endelig også gerne komme med idéer til, hvad vi skal snakke om fremadrettet. Husk I også altid kan skrive til vores mail, hvis I har gode idéer eller spørgsmål: coffeeandkalepodcast@gmail.com

Tak fordi I lytter med!