Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 1

Nu er det ikke fordi jeg er specielt fashion.. Jeg vil egentlig gerne, men det falder mig ikke naturligt at sammensætte outfits andre ikke havde tænkt over og på den måde imponere folk, haha! Der er bare nogle folk, der er sindsyge dygtige til det. De kan bære en bæltetaske og ligne en million. Det er IKKE mig!

Men jeg elsker alligevel tøj. Og sko. Og jakker og tasker. Og smykker. Det er sjovt, og jeg føler jeg har en grundstil, som er forholdsvis løs, og hvor der er plads til forandringer. Jeg kan have perioder med mørkt tøj, for derefter at ligne en regnbue det næste halve år.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 2

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 3

^ Iført et Ganni sæt og Superga sko i maj 2017. Lige inden jeg blev gravid igen, og dengang jeg virkelig var tilpas i min krop.

Èn ting jeg har lært de seneste ti år. Jeg skal ikke gå i for oversize tøj! Og jeg skal ikke have ting på, der skærer lige over mine knæ. Resten har jeg ikke styr på, men alligevel vil jeg gerne dele 11 outfits, som jeg har dokumenteret herinde eller på Instagram, som jeg den dag i dag stadigvæk bliver glad af at kigge på.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 4

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 5

^Winter is coming. Jeg kunne VIRKELIG godt stadigvæk hoppe i ovenstående outfit – selvom det faktisk er fra start 2016.

Del endelig hvad jeres go-to outfits er. Og om I køber kvalitetsting, der holder i maaange år, eller I hellere vil udskifte lidt oftere, så I kan have de nyeste tendenser hængende i skabet.

Jeg er nok en blanding, og på mange områder heldig, da jeg nogle gange får tilsendt tøj fra nogle af de producenter, jeg kan lide. Jeg ynder dog at gå efter de langsigtede køb, der kan holde i flere år og som ikke er tendenspræget.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 6

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 7

^Start 2016.. Jeg fornemmer en grundstil på tværs af årene. Nederdel eller kjole, jakke og sneakers.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 8

^ Det her billede er over 3 år gammelt. Jeg synes jeg ser helt anderledes ud (det hår var aldrig rigtig mig), men støvlerne er stadigvæk mit bedste køb nogensinde og jakken fra Mango gik jeg ALTID med dengang! Leo-love!

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 9

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 10

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 11

De her billeder blev taget i forbindelse med en ECCO kampagne i start 2017. Al tøjet har jeg stadigvæk hængende derhjemme. Inklusiv yndlingsjakken fra Black Lily, som desværre er gået konkurs sidenhen.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 12

Jeg smiler måske på det her billede fra august 2017, men jeg har det SÅ ringe grundet graviditetskvalme. Tøjet (pånær blazeren) har jeg stadigvæk hængende derhjemme.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 13

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 14

Blåt i blåt. Striber, ruskind, høj krave. Mærkelige sammensætninger, men jeg elskede det outfit. Måske var det den friske februarluft tilbage i 2017 eller den spraytan, jeg netop havde erhvervet mig.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 15

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 16

^ Gamle billeder fra midten af 2014, da vi netop var flyttet til Islands Brygge. Det var INDEN de havde bygget de mange tusinde nye bygninger. Leomønsteret går igen henover årene. Ligesom de hvide sneaks. Jeg er på mange måder forudsigelig..

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 17

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 18

^ Simpelt, farverigt og godt i foråret 2017. Det var her jeg virkelig begyndte at eksperimentere lidt mere med farver i garderoben.

Tilbageblik: 11 af mine ultimative favorit outfits gennem tiden 19

^ For et par måneder siden i yndlingskjolen. For et par år siden havde jeg ALDRIG gået i sådan en kjole. Nu kan jeg ikke leve uden.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments