Velkommen til Fit For Livin’!

Velkommen til Fit For Livin – hjemstedet for inspiration til en sund og afbalanceret kost, vores træningsrutiner og motivationsgrunde i jagten på den “perfekte” krop.

Vi hedder Rasmus & Danica, og er et ungt par på henholdsvis 26 og 25 år bosiddende i Aarhus midtby. Vores hverdag er udover arbejde og studie præget af træning, velvære, sund og velsmagende kost samt vores målsætninger for “et bedre jeg”. Dertil nyder vi bare at være sammen, gå ture, se film, rejse og gå i byen i ny og næ. Selvom vi har meget fokus på træning og nærende kost til dagligt, er vi ikke fanatiske. Vi kan stadigvæk synde (med måde) og tage del i sociale arrangementer uden at slå os oven i hovedet. Det handler i bund og grund om at nyde disse stunder og derefter hanke op i sig selv igen.

Bloggen er oprettet med det formål at supplere den eksisterende, eller manglen på samme, blogverden inden for et livsstilssegment med fokus på velvære, et godt helbred og sundt kropsideal, træning, kost og motivationsfaktorer til at behandle sig selv godt. Vi benytter eller priser på ingen måde slankekure eller kortvarig motion.

Der er ingen nem udvej til din drømme krop. Det tager tid og bør definere resten af dit liv, frem for kun en kort periode. Se det som en investering i din fremtid. Vil du undgå skavanker og hurtig ældning, er det tid til at gøre noget ved det nu! Det behøves ikke at være surt – tværtimod! Med tiden, og hvis du har et nuanceret billede af processen, vil du faktisk nyde den tid du ligger i dit helbred.

Vi er ikke uddannet inden for området, men har viden på baggrund af mange års træning og indhentning af information på området, og føler os i stand til at give jer indblik I hvad der virker for os. Hvem ved, måske bliver netop du motiveret til at forbedre din levestandard 🙂

I vil få et langt større indblik i vores hverdag med tiden, men for nu vil vi blot sige velkommen til og vi håber I har lyst til at kigge forbi igen!

Skriv en kommentar