Memory lane

Som lovet kommer her billeder af de tatoveringer vi fik lavet i sidste uge. Billedet af Rasmus’ er taget lige efter den blev lavet, derfor den er så fremtrædende. Min er taget i dag en uge efter, og den er ikke helet endnu, så den ser stadigvæk lidt ujævn ud.

Vi er meget tilfredse med resultatet og hver især glade for den. Den har en betydning for os sammen, men også hver for sig 🙂 Min sidder på underarmen, lige ud fra siden af håndledet.

Vi håber I får en skøn dag. Min morgen er gået med morgentræning herhjemme (3 gange op og ned af trapperne + youtube videoer) og lidt netshopping af Marni for H&M. Senere står den på arbejde. Ikke så spændende en dag, men pengene skal jo tjenes. Vi glæder os bare til en afslappende weekend nu efter sidste weekends festligheder.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

    1. Det kommer faktisk af udsagnet “A trip down memory lane”, der henviser til alle de mindeværdige ting vi har sammen og hver for sig 🙂