Målsætninger 2012

Vi har alle målsætninger for krop og helbred. Nogen er måske påbegyndt en ny livsstil som led i et nytårsfortsæt, hvor andre måske lige er gået i gang. Nogen er måske stadigvæk i overvejelsesfasen. Det vigtigste er, at man gør noget ved de ting man er utilfreds med og opnår en højere grad af livsglæde. Jo før des bedre.

Mine målsætninger var og er baseret på opnåelsen af total velvære og en mere fit krop.

 • Spise sundere generelt. Ingen slankekure, men derimod en livsstilsændring for good.
 • Spise mindre måltider og oftere, frem for kun 3/4 store måltider. Se evt. dette indlæg for hvordan en dag med sund kost kan se ud for mig.
 • Træne oftere og mere intensivt. Fokus er især på styrketræning, da det er der jeg opnår de bedste resultater. Se mit træningsprogram her.
 • Træne hjemmefra de dage jeg ikke er i fitness centeret via Youtube og ved brug af vores trapper.
 • Begynde at strække ud efter hver workout via Yoga øvelser.
 • Værdsæt livet mere og nyde nuet. Prøve nye ting, have elektronikfrie dage og vær mere glad for det jeg har.

Jeg har været i gang længe og alle punkter er blevet en integreret del af min hverdag. Det handler om at gøre handlinger til vaner, og med tiden sker det automatisk. Din krop er vitterligt dit tempel og hvis du ikke tager dig af den nu, bliver det så meget sværere når man bliver ældre. Hvorfor gå og være utilfreds når man har muligheden for at gøre noget ved det.

Jeg vil helt vildt gerne høre om jeres målsætninger for 2012. Er I i gang med nogle og hvis, hvordan går det? Hvis I ikke er i gang, er det så noget I overvejer eller er I helt tilfredse?

Skriv en kommentar

 

23 kommentarer

 1. mit mål for 2012 er at tabe 20 kg.. lige nu mangler jeg 18.9 kg 🙂 så der er lidt vej endnu. Men det svare ca til at jeg skal tabe 500 gr om ugen indtil 31 januar og det burde jo godt kunne lade sig gøre.

  1. Et holdbart og varigt vægttab vil altid tage lang tid, hvilket bare vidner om du gør det helt korrekt 🙂 Jeg tror på du klarer den og er sikker på du er 20 kg. lettere den 1. februar 2013 🙂 Alt held og lykke til dig.

   1. ja jeg vil gøre det “ordentligt” hvis man kan sige det sådan.. Det skal ikke være nogen lynkur eller slankekur som man i virkeligheden ikke kan holde på langsigt.. det er mine vaner som skal lægges om og det er jeg sikker på er vejen frem hvis man vil holde sit vægt tab. Jeg har ca 40 kg jeg skal tabe og jeg er godt klar over det kommer til at tage lang tid men jeg tror helt sikkert at det er den bedste måde at gøre det på.

    1. Det forstår jeg godt du vil, det er virkelig også den rigtige indstilling at have 🙂 Det handler jo netop om en livsstilsændring. Vaner er det sværeste at ændre synes jeg. De sidder så dybt i en. Hvis du har lyst til at opdatere løbende herinde med din fremgang vil jeg elske at høre om det. Jeg synes det er så inspirerende når mennesker sætter sig et mål som de vil gennemføre 🙂

  1. Uhh det er også min målsætning, altså at opnå en tidligere form og holde den 🙂 Det er svært, men vi kan klare den. Og fedt du har træningen på plads, så er det bare kosten det gælder.

 2. Mit mål for 2012 er at få en sund krop, og være glad for den. Dermed skal der gøres en indsats både med maden, motionen og ikke mindst hovedet.

  Har det seneste år tabt 10 kg, men har selv utroligt svært ved at se det. Der er heller ikke rigtig nogen der har kommenteret det ret meget. Måske er det det der sker, når man går rundt blandt folk hver dag – så ser man det ikke, da det jo ikke sker fra den ene dag til den anden. Eller også er det janteloven der spiller ind? Jeg ved det ikke, men kunne da egentlig godt bruge lidt ros, for at holde motivationen oppe…

  Pt er motivationen også røget sig en tur. Træner stadig, og er ved at træne til et halvmarathon. Desværre har jeg pt fået en dårlig vane med at tænke “nu har du trænet så meget, så gør det ikke noget at du liiiige spiser lidt slik (kage eller is eller et eller andet andet usundt)”. Men for fanden, må ind i kampen igen. Skal blive glad og tilfreds, andet bliver man skør af i længden…

  1. Jeg vil da gerne starte med at rose dig rigtig meget, for at tabe 10 kg. er enormt flot og rigtig svært. Jeg er sikker på folk kan se det, kan din familie ikke se det? Jeg forstår godt man har brug for at blive rost for at holde motivationen oppe, især når man selv har svært ved at se det. Jeg tror tit man stirrer sig blindt på sit spejlbillede, du kunne eventuelt måle dig eller tage før/efter billeder. Så kommer det virkelig til syne 🙂

   Jeg synes dit mål er rigtig godt og sundt, og er også egentlig mit overordnet mål. Altså at have et godt forhold til sin krop og være glad for det man ser i spejlet. Jeg synes det er enormt sejt at træne op til et halvmarathon. Det vil jeg aldrig selv have disciplin til. Det kan være du skal dreje den og tænke, at nu hvor jeg har trænet og gjort noget godt for min krop, skal jeg fodre den med de bedste råvarer så den kan blive endnu stærkere. Jeg tror i hvert fald på du kan gennemføre!

   1. Ja, det vil være en god måde at vende tankerne den vej. Netop også derfor jeg er så glad for at læse jeres blog. I hjælper virkelig til at holde motivationen oppe! Både fordi i skriver om jeres egen træning, og fordi i bruger tid på at finde så mange fine billeder. TAK!

    1. Århh det er jeg glad for at høre, at vi kan gøre en lille forskel i dit forløb 🙂 Alt held og lykke med det, sikkert på du nok skal gennemføre!

 3. Ja det er virkelig svært at begynde at ændre på noget man har gjort hele livet.. men nothing worth having comes easy som man siger… jeg vil meget gerne opdatere lidt om hvordan det går.. I kan også læse lidt om det på min egen blog http://thisismeandstuff.blogspot.com/

 4. Mit mål er at få en krop som en Victorias seceret model inden midten at juni. Jeg er allerede godt på vej, men jeg har dog problemer med at trimme inderlårene og så har jeg desværre appelsinhud.

  1. Sejt mål, især at du allerede er på vej! Inderlår og appelsinhed er også et rigtigt svært område 🙁 Synes ikke der er en helt vildt effektiv øvelse dertil. Tror mere det er cardio der skal til for at ramme de områder.

   1. Jeg kommer nok aldrig til at blive 177 cm høj, men for mig er det også mere deres veltrænede kroppe og sunde udtryk i ansigtet der betyder noget. Jeg vil kunne være stolt over min krop til næste sommer!

    1. Ja de har nogen smukke kroppe og udstråler sundhed 🙂 Forstår jeg godt du vil være og det skal du også blive så godt som det går 🙂

 5. Jeres blog er så inspirerende 🙂
  Elsker at sidde og scrolle gennem den, og endelig har jeg selv fået taget mig sammen efter en hård påske.

  Mit mål er helt klart at blive glad for mig selv 🙂
  Det skal gøres ved at få den krop jeg gerne vil have og jeg godt ved jeg kan få.. Så jeg er godt igang 🙂 Er netop hjem vendt fra en løbetur og vil nu tage mig et work-out shower 🙂

  God mandag 🙂

  1. Tusind tak, det var pænt sagt 🙂 Og fedt du er kommet igang og sejt med løbeturen. Mit mål er også at blive glad for mit eget spejlbillede. Jeg håber du nød dit work-out shower 🙂

 6. Hejsa. Jeg faldt lige over jeres super flotte og inspirende blog. I har helt sikkert fanget min opmærksomhed og vil med glæde følge med i jeres udvikling og gode råd.

  Har lige et spørgsmål til et af dine mål – Du vil strække ud efter hver work-out i form af yoga øvelser. Er det fordi du vil opnå noget specifikt?

  Lige et fif til Anne-Sofie. Kettlebells swings er super godt for lårbasserne 😉 (Hvis de udføres korrekt)

  1. Vi er glade for du har lyst til at følge med 🙂 Angående yoga til ustrækning er det fordi jeg ikke er ret smidig og gerne vil blive det i højere grad, samt at jeg føler at jeg via yoga får strukket ud mere effektivt da strækkene er længere og mere udfordrende. Det er dog udelukkende herhjemme, så ikke noge vildt seriøst yoga desværre 🙂

   Og kettlebells swings er virkelig en god øvelse og en af mine yndlings, men som du selv siger kræver det at den udføres korrekt.

   1. ok. Det er ren og skær nysgerrighed om der ligger mere i tanken med yoga udstræk end smidighed. For flere studier viser jo at det kan have en negativ virkning, som ved styrketræning. For fleksibilitet er det super:)
    – Skal siges jeg selv er i gang med at teste yoga’s effekt på løb på egen krop:)

    1. Forstår godt du spørger, men det er udelukkende for fleksibilitet 🙂 Det er spændende at du er i gang med at teste yoga’s effekt på løb. Har lige set din blog, den ser rigtig spændende ud og god vinkel du har på sundhed, motion og kost.