Opskrift: Nem og sund agurksnack

Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før? Det er så nemt, lækkert og tilmed utroligt sundt og kalorielet. Nogen gange skal man blot prøve at eksperimentere, da det oftest er her de mest spændende retter opstår.

Du skal bruge:

– 1 agurk

– Philadelphia light, hytteost eller ligende

– Magert kødpålæg

Enjoy! 🙂

Skriv en kommentar

 

20 kommentarer

 1. Nam nam.. det ser lækkert ud 🙂 Det vil jeg prøve.

  Hvordan holder du motivationen igang? Jeg synes hele tiden at efter noget tid så falder jeg i, og så starter jeg igen.

  Er der andre blogge som din, som du kan anbefale? (evt. udenlandske)

  1. Nu er jeg jo ikke lige igang med den store omlægning af min livstil grundet graviditet, men når jeg er så holder jeg altid motivationen op ved at sætte delmål 🙂 Altså frem for at have et mål langt ude i fremtiden, så sætter jeg fx mål ala; træn 5 gange i den her uge, synd kun med et måltid på en uge osv. På den måde virker det hele mere overskueligt og jeg kører ikke død i det 🙂 Men kender godt det med at falde i. Jeg tænker tit inden jeg spiser usundt eller lader vær med at træne, om hvorfor jeg egentlig har behov for det. Jeg får det jo ikke bedre efterfølgende, tværtimod. Jeg læser pt især http://theskinnyconfidential.com/ af udenlandske blogs. Den er simpelthen så god 🙂 Og så bruger jeg især Tumblr/Pinterest/Instagram til at holde motivationen igang.

  1. Jeg skal også blive bedre, så når man falder over noget godt er det bare med at dele det 🙂

 2. Hvad vil du definere som magert kødpålæg??
  Er nemlig selv lidt i tvivl, og har ikke så meget styr på sådan noget :p

  1. Kylling eller kalkunpålæg vil jeg definere som magert pålæg 🙂 Det bruger jeg selv. Det er højt på proteiner og indeholder næsten intet fedt. Put gerne rigtig meget pålæg i (næsten en hel pakke), da det holder dig mæt rigtig længe.

  1. Nej kun med agurk. Men mulighederne er uendelige, og squash/aubergine kunne være en rigtig god afveksling. Og tusind tak for din søde kommentar 🙂

 3. Udhuler du agurken inden? Må lige få prøvet både denne “opskrift” og din squash snack! Kom endelig med flere opskrifter som disse og generelt!:-)

  1. Ja, lidt så der er plads til fyldet 🙂 Men tror også sagtens man kan undlade, det smager vel ens 🙂 Og super du kan bruge opskrifterne. Det er nemlig skønt når det er så ligetil.