Opskrift: Bananasplit på den sunde måde

I forlængelse af alle de sunde og nemme opskrifter vi deler for tiden, tænkte vi at I også skulle have muligheden for at lave en sund og velsmagende dessert som prikken over i’et.

bananasplit-pa-den-sunde-made0

Du skal bruge:

– En banan delt i to

– Skyr/fromage fraise eller græsk yoghurt blandet op med vaniljepulver (kan købes i Helsekost)

– Økologisk musli fra Kornkammeret eller endnu bedre hjemmelavet müsli (opskrift coming up)

– Bær efter eget valg

Bon appetit!

// This healthy banana split is so easy to make. Just take a banana and slice it in half, add fat free yoghurt with vanilla powder, healthy muesli + your preferred berries. Enjoy!

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Det ser vældig appetitteligt ud! Helt sikkert et godt alternativ til den gode klassiker 🙂

 2. Hvor ser det lækkert ud! Det må prøves 🙂
  Jeg har faktisk et lidt “praktisk” spørgsmål til dig. Jeg har lige startet en blog, og jeg vil rigtig gerne få nogle followers, men mit problem er, at jeg simpelthen ikke ved, hvordan jeg får den lille boks ude i siden, hvor der står follow… (hos jer er den i højre side, og der står follow Fit For Livin).. Kan du hjælpe mig?? Jeg er helt lost, og jeg synes ellers jeg har forsøgt alt muligt og prøvet at læse mig frem til det, men det kører ikke helt 🙂 Håber virkelig, at du vil hjælpe mig, og at du forstår mit lidt mærkeligt formuleret spørgsmål…

  1. Selvfølgelig vil jeg hjælpe, selvom det er lang tid siden vi gjorde det 🙂 Du skal oprette dig på BlogLovin, derefter skal du ind under widgets og vælge den du vil have. Derefter får du en html kode som du skal indsætte i en tekstboks (også under widgets i wordpress i hvert fald). Derefter kommer den op på din side. Du kan også prøve at teste det i et indlæg for at se det virker 🙂

  2. I wordpress er det under “Udseende” du skal, og så under Widgets. Så tilføjer du en tekstboks, hvor du giver det en overskrift, fx “følg mig her” og så indsætter du html koden i feltet nedenunder. Altså den du har fået via Bloglovin.

 3. Ihh hvor lækkert! den vil jeg prøve snarest muligt. Har dog også lige lavet æblekompot – så må nok hellere vente lidt 😉
  Forresten: jeg kom til at tænke på – hvad med en Fit Ala Ole Henriksen? Han er just ingen pige, men hans livsenergi og udstråling er meget beundringsværdig – både for piger og drenge!

  1. Æblekompot, det lyder lækkert 🙂 Og genial ide med Ole Henriksen, det skal så meget være den næste “Fit ala..”. Og hvor er det sødt af dig at dele hans blog (jeg vidste ikke engang han havde en blog). Man kan ikke andet end at elske ham 🙂

   1. Det er det skam også – men ikke helt så sundt som denne banansplit! Men nu er det jo (næsten) efterår – og æblesæsonen skal udnyttes! Jeg vidste faktisk heller ikke han havde en blog før for nogle uger siden – han skriver dog mest om sine produkter, men engang imellem kommer der lidt om træning og kost 😉

    Jeg ved ikke om du kender http://www.blogilates.com/ men hun er i hvert fald også værd at tjekke ud – en sej lille Amerikaner der laver pilates/cardio/styrketræningsvideoer (hun er lidt af et youtube fænomen) – jeg lavede meget hendes videoer i løbet af sommeren, hvor jeg ikke gad tage i fitness. Hun er simpelthen så sjov og “likeable” 🙂

    1. Du har ret, man skal udnytte æblesæsonen 🙂 Jeg synes det er så hyggeligt at han har fået sig en blog 🙂 Den vil jeg da følge fra nu af. Angående Blogilates har jeg næsten lige lært den at kende, men hold nu op hun er sej og inspirerende. Der kan man altid finde gode hjemmetræningsøvelser/videoer. Hun er nemlig rigtig sjov, og det gør bare træningen så meget hyggeligere 🙂