Opskrift: Burger til tømmermændene

Inspiration til en sund burger, på en søndag hvor man er tilbøjelig til at vælge den usunde løsning. I vores optik ser det langt mere indbydende ud end normal fastfood. Vi har tidligere delt en opskrift på hjemmelavede og forholdsvise sunde burger + pommes frites når lysten trænger sig på 🙂

Rigtig god søndag, vi vender tilbage i morgen med fornyet energi ovenpå den bedste weekend ever!

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Sidder lige med det nyeste nummer af Fit Living, og I er sørme blevet månedens blog – fuldt fortjent 😉

    1. Vi har næsten lige fået det at vide, det er rigtig stort for os 🙂 Og tusind tak fordi du vil dele det med os, det er rigtig pænt af dig 🙂

  2. Uhhhhm det ser lækkert ud. Jeg har 10 timers vagt på work i dag, og den mad vi får leveret til aften er desværre ikke sund 🙁 Meen har lavet squats dagen lang ved skrivebordet haha! Og så har jeg drukket vand og spist en melon :o)

    Godt i havde en god weekend! Så lækkert ud på insta!

    1. Man skal også tillade sig junk engang imellem, især når du har arbejdet i 10 timer og dyrket så meget motion/spist sundt. Så er det helt okay uden at få dårlig samvittighed 🙂 Vi havde den bedste weekend, tak 🙂