Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Puha, jeg har mistet motivationen i øjeblikket. Efter at have trænet ofte i 9 måneder, kommer jeg bare ikke ud af døren mere efter jeg er startet på studiet igen.. Øv.. Jeg må virkelig tage mig sammen!!!

    1. Århh du må virkelig ikke slå dig selv oveni hovedet med det. Det er virkelig normalt at man ikke kan være lige motiveret hele tiden, og især når du samtidigt er startet på studiet igen. Det du evt. kun gøre er at sætte delmål. Fx i denne uge skal du træne 1/2 gange (kan både være hjemmetræning eller i centeret), frem for at føle du ikke lever op til egne krav hvis du ikke træner vildt ofte. Du kan også begynde at gå lange ture i stedet, eller på anden vis afveksle din træning. Så kører man ikke så nemt død i det 🙂 Men som sagt er det helt normalt med disse perioder, har dem selv ofte.