Be inspirered on a saturday #29

Hermed ugens inspirationsbilleder. Der går lidt længere tid imellem de forskellige indlæg for tiden grundet mit speciale, og fordi graviditeten gør at jeg har lidt sværere ved at forholde mig til træning, sund kost og velvære. Jeg kan nærmest ikke gå 500 m. uden at få ondt i bækkenet/lænd, plukveer eller blive forpustet 😉 Det er jo ikke ligefrem inspirerende for jer. Men om 5 ugers tid skulle han gerne være på vej, så det er det hele værd!

Source: Tumblr

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

  1. De sidste uger kan godt være lidt besværlige men du har ret, det er det hele værd når han kommer!! Jeg håber jeres lille dreng opfører sig ordenligt og kommer til tiden 🙂

    Held og lykke med specialet og selvfølgelig jeres søn når han dukker op!

    1. Ja, det har jeg erfaret 🙂 Men det er det hele værd. Haha, ja det håber vi også, men hvis han bestemmer sig for at komme før eller efter er det også helt okay, så længe han har det godt 🙂 Og tusind tak!

  2. Uh, der er ikke længe til han kommer. Hvor må det være spændende! Helt forståeligt dit fokus er et andet sted. Til gengæld er du god til at finde nogle fantastiske motivationsbilleder. 🙂

  3. Jag älskar er blogg. Den ger mig så mycket inspiration även i en storstad som NY där det finns så mycket annat som lockar… Keep up your good work!

    1. Tusind tak Cissi. Det er flot du kan modstå de titusinde fristelser der må være i NY 🙂