Comwell Spa og kurophold

I er flere der har efterspurgt en anmeldelse af den weekend vi tog for nogle uger siden på Comwell Spa Kellers Park, så det får I 🙂

Positive ting:

– Ovenud lækkert sted. Når man kører ind på pladsen tror man det er løgn. Bygningerne er flere 100 år gamle, men fuldstændig restaureret. Derudover er det kæmpe stort.

– Spa! Det var derfor vi tog afsted, for at kunne ligge og slappe af i skønne og mediterende omgivelser. Og vi var virkelig overrasket over hvor mange ting man kunne lave. Der var således et varmtvandsbassin, normal pool, det kolde gys (der kom jeg så ikke i lige i), saunaer, udendørs jacuzzi, aromasauna, dampbade, tropiske showers, varme massagebænke m.m. Allerede fredag aften efter maden gik vi derind. Det gode er, at de har åbent fra 06.00 til 22.00 hver eneste dag, så der er rig mulighed for at få tid til det. Den ene dag fik jeg desuden lagt en ansigtsmaske fra Rudolph Care på en varm massagebænk, virkelig lækkert!

– Maden! Morgenmaden er sindsyg lækker, klart den bedste jeg har fået herhjemme på hoteller. De bager selv deres brød, laver egne juices, havregrød, nutella m.m. Og hvis man ønsker at spise sundt kan man også sagtens dette. Man kan således få sunde gulerods/ingefærsshots til at starte dagen på, ligesom der er massevis af fisk, frugt og sunde yogurts. Jeg vil ønske jeg kun få den morgenmad hver dag. Derudover har de en lækker cafe hvor man kan spise både frokost og aftensmad. Det er simple ting (sandwich, suppe, burger, pasta m.m.), men det smager virkelig godt. Alt er lavet fra bunden og burgeren f.eks. er nordisk inspireret, og meget bedre end traditionelle burgere. Den ene aften spiste vi desuden 3 retters i restauranten. Det er betydelig dyrere, men også overdrevet lækkert.

– Omgivelserne! Når man er træt af at plaske rundt i en pool, så kan man gå de lækreste ture. Bygningen ligger  ned til en lille hyggelig havn og skov, og det bliver simpelthen ikke smukkere. Desværre regnede det nonstop da vi var afsted, så gåture var der ikke mange af.

– Spabehandlinger og spashop! Vi fik afprøvet fiskespaen, og det var super godt. Derudover var der den lækreste spabutik med lækkert afslapningstøj, skønhedsprodukter  osv. Jeg fik købt lidt spaprodukter fra deres eget mærke.

– Lækkert fitnesscenter! Derudover er det gratis at deltage på yogahold, aquafitnesshold osv. når man har adgang til spa.

– Værelset! Lækkert og stort værelse med B&O tv, kæmpe udendørsaltan med udsigt, lækre badekåber og badetøfler til spaen og stort badeværelse.

Mindre positive ting:

– Sengene! De har Hästens senge på alle værelserne, og vi havde lidt forventet vi skulle sove som en drøm, men det gjorde vi så slet ikke. De var virkelig dårlige. Derudover var puderne helt tynde uden fyld. Tilgengæld kunne man gå ned og bytte puden til 7 andre modeller, og det gjorde vi så om lørdagen hvilket hjalp lidt.

– Det er dyrt at leve dernede. Det er også helt okay med den høje standard, men lige noget man skal medregne udover den pris man har betalt for opholdet. Vi brugte ca. lidt over 3.000 kr. på under 48 timer.

– Det er på ingen måder børnevenligt. Børn under 15 kan kun bruge spaet et par timer om dagen, og om lørdagen er det kun for voksne. Der er heller ikke rigtige nogen aktiviteter for børn eller børnevenligt mad. Vi vil derfor klart anbefale at man tager afsted uden.

Husk:

– At bestille behandlinger hjemmefra i god tid. Det er ikke muligt at få tid ellers.

– At reservere plads i restauranten hjemmefra. Det havde vi ikke gjort, så den første aften var allerede fuldt booket. Der er nemlig mange firmaer der holder arrangementer dernede, så det er lige noget man skal huske.

– At kigge efter tilbud på deres side. De har tidligere kørt med tilbud der inkluderer morgenmad, adgang til spa, middag i restauranten osv. Nu fik vi opholdet gennem mit arbejde til en virkelig god pris, men jeg tror også det er muligt at få et godt tilbud hvis man kan tage afsted i hverdagene eller uden for højsæsonen. I kan se de tilbud de kører med for tiden lige her.

– Hvis man bare vil i deres spa, kan man også betale for adgang hertil i en hel dag uden at skulle overnatte der. Det er ikke så dyrt. Der var rigtige mange par, veninder, polterabendgæster der gjorde dette.

NB: Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Lækkert med et så gennemarbejdet indlæg om jeres oplevelse! Det kan virkelig bruges 🙂 Ærgerligt med sengene – det er netop det jeg elsker allermest ved at sove på hotel – at sove som en drøm i lækre senge!

  1. Glad for det kan bruges. Ja super ærgeligt med sengene, men det er jo ikke alle kroppe der duer til de der Hästens senge, selvom jeg havde troet det var verdens bedste når nu de koster 50.000 kr. + 🙂

 2. Årh man sidder næsten og bliver helt sentimental af at læse dette indlæg 🙂
  Jeg har selv brugt mange timer i det spa-område, via at jeg har gået på efterskolen 100 m væk:)
  og du har helt ret, det er et FANTASTISK sted, i den lækreste udsigt og med de mest vidunderlige muligheder for at få en afslappet weekend! og specielt er det lækkert at gå af de små stiger ned til havnen og stranden! og hvis der er nogen der skulle overveje at tage derhen så er der i sommerhalvåret det hyggeligste lille pandekage-hus med udsigt over fjorden 😀

  og lækkert med et godt og gennem arbejdet indlæg 🙂

  uh og fantastisk blog! jeg er meget begejstret!

  1. Ej, hvor sjovt 🙂 Vi kørte forbi efterskolen og jeg sagde faktisk til Rasmus, at hvis man skulle gå på efterskole så var det der man skulle gå. Hold nu op et lækkert sted 🙂 Og fedt I kunne bruge spaet regelmæssigt, man bliver helt forvendt 😉

   Det pandekagehus lyder godt nok også lækkert, vi skal så meget tilbage engang i år 🙂

   Forresten tusind tak for dine søde kommentar! Det varmer 🙂