Ugens opture & nedture

Denne uge har indtil videre bragt på rigtig mange opture, men også nedture (skrevet med et glimt i øjet) 😉

Opture:

– Når baby sparker

– Når sød PR dame sender to pakker Merci chokolade. Det falder i god jord når man endnu en dag sidder højgravid i nattøj og prøver at færdiggøre et speciale. Tip: I kan selv vinde et års forbrug af Merci lige her. Race you there!

– Når man bare kan skrive og skrive på sit speciale, og det lyder vildt godt det man kommer frem til. Mega optur!

– Når solen skinner udenfor.

Nedture:

– Når baby sparker så hårdt, at man knækker sammen.

– Når sød PR dame sender masser af chokolade, og man ligesom havde lovet sig selv at det var no go i hverdagene. Jeg overlever dog nok 😉

– Når det man skriver til sit speciale, lyder som noget man kunne have skrevet i folkeskolen. Dybt frustrerende!

– Når solen skinner udenfor, men man hverken har tid eller kræfter til at gå en lang tur + at ens stue bliver opvarmet til noget nær 40 grader(!).

– Når jordermoder er chokeret over hvor dybt barnets hoved ligger i bækkenet, og mener at det i sammendrag med alle plukveerne og kvalmen, kan være tegn på han kommer før tid… Stress! Men så længe jeg bare holder ham inde et par uger mere, som hun sagde. Mere stress!

– Når man vågner mandag morgen med kvalme som man var i uge 6. Hvorfor er der ingen der har fortalt mig det kan vende tilbage? Hej toilet og farvel yndlingsmad!

– Når den person man ser mest for tiden, er sin kat. Boringlife.dk

Hvilke opture og nedture har ugen budt på for jer?

Skriv en kommentar

 

21 kommentarer

 1. Hehe :-). Sjovt indlĂŠg!
  Optur: solen skinner og sĂžde kollegaer.
  Nedtur: meeeeeega bag ud pÄ mit studie (med hebraisk og grÊsk oversÊttelser!).

  1. Det er nemlig skĂžnt solen skinner, og hvor er det fedt du har sĂžde kollegaer 🙂 Øv med studiet, kender det godt! Og sĂ„ lyder hebraisk og grĂŠsk oversĂŠttelse som noget meget svĂŠrt noget! SĂ„ skal jeg vidst ikke klage med mit speciale 😉

 2. Nedture; cyklen har “fĂ„et tĂŠsk” sĂ„ der er knĂŠkkede og bĂžjede dele pĂ„, vinterjakken der gik i stykker, ingen energi til lĂžbeturerne..

  Opture: hygge med dyner, te og tv-serier! Det mĂ„ man nemlig godt nĂ„r det er koldt. 😀

  1. Øv med tĂŠsk til cyklen, den har man jo virkelig brug for i sin dagligdag! Og endnu mere Ăžv med vinterjakken, nu hvor det er koldt. Min vinterjakke fra Zara gik ogsĂ„ i stykker i januar sidste Ă„r, det var mindre sjovt 😉 Og du har total ret i at dyner, te og tvserier om efterĂ„ret er helt okay. Det er nĂŠrmest en forventning man gĂžr det 🙂

 3. Optur: Att jag inte kÀnner mig sÄ stressad med universitetet som jag kanske borde
  Nedtur: Jag oroar mig om jag kanske BORDE vara mer stressad med universitetet ;D

  1. Det kender jeg alt for godt, den evige dĂ„rlige samvittighed der nager hvis man ikke fĂžler man stresser nok. Jeg lĂŠrte med tiden, at erfare at hvis jeg ikke stressede var det ikke nĂždvendigvis dĂ„rligt, det betĂžd bare man havde overskud og var godt med 🙂

 4. Hej!
  For det fĂžrste: Hvor er du smuk med mave!
  For det andet: Vil du ikke fortĂŠlle om din og kĂŠrestens tur pĂ„ Comwell? 🙂
  Held og lykke med speciale og baby!

  1. Tusind tak Marie 🙂 Jo det vil jeg i hvert fald. Det var overdrevet godt og anbefalelsesvĂŠrdigt. Jeg tĂŠnker at lave et indlĂŠg med det en af de kommende dage. Vi skal helt klart afsted igen nĂŠste Ă„r. Total afslapning 🙂

 5. Opture: At jeg smutter til Australien i morgen, at jeg har gennemfþrt alle mine tréningspas denne uge, og jeg har véret omgivet af de skþnneste veninder og familie 😀
  Nedture: At sliktrangen har taget overhĂ„nd denne uge, der i den grad kunne ses til mit kontrolbesĂžg – iih hvor jeg glĂŠder mig til at kunne se mig selv i spejlet uden at blive ked af det.. NĂ„r ens tanker tager overhĂ„nd, og at jeg ingen job har pt. Den med missekatten er sin bedste ven, kender jeg skam selv 😀

  Herligt indlĂŠg og sjovt formuleret! HĂ„ber baby bliver inde lidt endnu, sĂ„ du kan fĂ„ dit speciale fĂŠrdigt 😉

  XO Malue

  1. NĂžj hvor fedt med Australien, sĂ„ blev turen alligevel til noget 🙂 Det bliver da sĂ„ fedt for dig. Og sĂ„ er du mega sej du har overholdt din trĂŠningsplan. Jeg kender godt det med sliktrĂŠngen tager overhĂ„nd, det sker alt for tit for mig. Hvis det hjĂŠlper noget synes jeg du er rigtig smuk, og har en meget flot/veltrĂŠnet krop som du kan vĂŠre rigtig stolt af. Men forstĂ„r godt det kan virke ligegyldigt nĂ„r tankerne kĂžrer rundt. Og skĂžnt med missekat, de er og bliver nu en god ven for altid 🙂

 6. Optur: At jeg har givet den gas til trĂŠning, og kan mĂŠrke jeg bliver stĂŠrkere og kommer i bedre form.
  Nedtur: At man ikke kan se styrke og opadgÄende formkurve pÄ vÊgten!

  1. Mega optur nĂ„r man bare bliver stĂŠrkere og stĂŠrkere, godt gĂ„et 🙂 Nej vĂŠgten er aldrig ret brugbar, men det er et spejl og mĂ„lebĂ„nd derimod 🙂

 7. Opture: at jeg har forbedret mit konditionstal helt til 51,7. Har fÄet trÊnet rigtig meget de sidste par uger, og tilmed spist sundt, hvilket ogsÄ viser sig!
  Nedture: at min vÊgt ligesom ikke gÄr sÄ meget lÊngere ned og at den afsluttende opgave snart skal skrives og jeg stadig ikke kan overskue at fÄ bestilt bÞger hjem og finde materiale.
  Derudover er det jo efterĂ„r, sĂ„ et ekstra plus er at kunne sidde om sĂžndagen og se film med dyner og hygge, det er jo rart nok 😉
  Sjov mĂ„de at lave et indlĂŠg pĂ„ og god mĂ„de at fĂ„ et indblik i, hvad du gĂ„r og laver. HĂ„ber du kan fĂ„ skrevet specialet fĂŠrdigt, inden babyen kommer. Det ville jo altsĂ„ bare vĂŠre det letteste 😉 God opgaveskrivning!

  1. FĂžrst og fremmest det er jo for vildt gĂ„et, rigtig optur! VĂŠgten gĂ„r ofte ikke ned ad nĂ„r man trĂŠner sĂ„ meget, sĂ„ er det frem med mĂ„lebĂ„ndet i stedet 🙂 Kender godt det med opgaven. Men nĂ„r man fĂžrst har taget sig sammen, plejer det at gĂ„. Det er bare lige at overkomme det, for sĂ„ bliver det pludselig en realitet.

   Tusind tak det hĂ„ber jeg ogsĂ„, det vil jo vĂŠre det nemmeste sĂ„ jeg pludselig ikke skal til at udskyde det i 3 mĂ„neder 🙂

 8. Jeg elsker nÄr du laver den her slags indlÊg, det er nu sÄ hyggeligt at lÊse :).

  Dagens opture
  – Jeg kunne sove lĂŠnge (Jeg skal i Aftenvagt idag)
  – Vejret er vidunderligt
  Jeg har lĂžbet 6 km i smukt smukt vejr (6 km er mit lĂŠngste lĂžb indtil nu – jeg er “nybegynder lĂžber”)
  – Det er min sidste aftenvagt pĂ„ job i lang tid 🙂

  Dagens nedture

  – Jeg skal arbejde 14-22
  – Jeg ser ikke min kĂŠreste fĂžr vi skal sove i aften

  Heldigvis er dagen kun nÊsten begyndt sÄ der kan jo nÄ at komme mange op og nedture endnu.

  God dag til dig :).

  1. Det er jeg rigtig glad for at hĂžre 🙂 Jeg synes ogsĂ„ det er sĂ„ hyggeligt at hĂžre lidt mere om jer.

   Flot du har lĂžbet 6 km. Det er godt nok lang tid siden jeg har gjort det, og nĂ„r sĂ„ vejret samtidigt er sĂ„ friskt og smukt, er det virkelig en skĂžn oplevelse. Men Ăžv med arbejde i aften. Jeg arbejder ogsĂ„ tit aftenvagter til 21.30, og det er lidt trist man ikke ser sin kĂŠreste fĂžr man skal sove, men sĂ„ er det godt det er den sidste i rigtig lang tid for dig 🙂 Rigtig god dag til dig.

 9. Haha fedt indlÊg! Selvom jeg er ked af at hÞre kvalmen er tilbage, og baby kommer fÞr tid, selvom det er spÊndende hihi (tÊnkte udelukkende Þv da du sÄ har mindre tid til opgaven).

  Mine opture – fri i dag sĂ„ masser tid med hundene, fĂ„et ryddet max op herhjemme, trĂŠnet og mĂ„lt mig til fremgang igen, fĂ„et styr pĂ„ alt mit tĂžj og vintersagerne frem, og sĂ„ var der fedtfattig tomatsuppe til aften, og nu skal der laves Ăžvelser i stearinlysets hyggelig skĂŠr, og sĂ„ skal der hygges pĂ„ sofaen.

  Nedture – dont remember for har overgĂ„et dem af opture

  1. Vi hĂ„ber ikke baby kommer fĂžr tid 😉 Hold op hvor fedt at dine opture er altoverskyggende, men det er jo ogsĂ„ bare fordi du er sĂ„ sej og aktiv, sĂ„ bliver man automatisk i bedre humĂžr, og nedture er glemt og ligegyldige 🙂

 10. Uh hvor jeg misunder dig gratis chokolade! Mercidamen mĂ„ da gerne fĂ„ min adresse hvis hun har for meget chokolade 😉
  Kender virkelig godt det med studiet, jeg afleverede ogsÄ min BA lige op til termin, og jeg var virkelig i tvivl om kvaliteten. Men det gik heldigvis godt!
  Men opturen her, er uden tvivl at selvom dagene er blevet mĂžrkere og kortere, sĂ„ gĂžr det slet ingenting. For her hygger vi bare dagen land med den lille – lyst eller mĂžrkt. Det gĂžr ingen forskel. Nedturen… hmm, at man ikke lige spontant kan hoppe med veninderne pĂ„ cafe, da man lige har en bebs der skal vĂŠre spist af, have ren ble og gerne sove nĂ„r man skal pĂ„ cafe. Det er ret svĂŠrt at fĂ„ til at passe sammen – i hvert fald spontant.
  /God weekend. Ida

  1. Jeg siger det videre til Merci damen 😉 Og rart at hĂžre fra andre med opgave lige op til termin, og at det faktisk kan lade sig gĂžre at komme helskindet ud pĂ„ den anden side. Jeg er helt vildt misundelig pĂ„ I bare kan ligge og hygge med den lille skinke hele dagen, glĂŠder mig sĂ„ meget 🙂 Og nedturene virker pludselig ikke sĂ„ slemme, nĂ„r man har sĂ„dan en lille stĂžrrelse. Men kan godt forstĂ„ det alligevel er noget man savner.