Færdiguddannet

i-did-it0

Endelig er det ovre, og jeg er efter et veloverstået forsvar langt om længe færdiguddannet. Det blev fejret med brunch nede i byen med min skønne kæreste og lidt boligshopping. Det er en kæmpe lettelse, at det er overstået og jeg udelukkende skal koncentrere mig om baby fra nu af.

Tak for alle jeres lykkeønskninger i går. Jeg er sikker på, at de hjalp mig 😀 Husk forresten, at konkurrencen om de 60 Froosh smoothies slutter i aften kl. 22. Vinderen findes i morgen!

// I finally gratuated. Next up: Baby 😉

Skriv en kommentar

 

32 kommentarer

 1. Stort tillykke 🙂 Det må være rigtigt dejligt at kunne koncentere om barnet og andre ting end på opgaven. Tillykke.

  1. Det er det nemlig 🙂 Det var også på tider, at jeg kun skal koncentrere mig om baby og kommende fødsel.

 2. Åh, hvor er det bare skønt for dig! 🙂 Simpelthen så velfortjent… Og NYD nu den hyggelige tid der kommer dig i møde 🙂 Det må være så dejlig en følelse at vide at man bærer rundt på den fineste, fine skabning 🙂

  1. Jeg kommer virkelig til at nyde det. Både stilheden nu, men ikke mindst når han kommer til verdenen. Det er en skøn følelse 🙂

 3. Stort tillykke! Hvor er det bare vildt imponerende klaret fire dage før termin. Nyd de sidste dage med tosomhed, og pøj pøj med resten. KH Ida

  1. Tusind tak 🙂 Jeg blev også selv lidt stolt over det 😉 Jeg nyder de sidste dage for vildt, bortset fra at jeg nu kæmper med kommunen om barselsdagpenge. Det er altid en langtrukken proces sådan noget.

    1. Ahhhh….shit! Det håber jeg ikke sker for mig. Puhaa det er lang tid uden penge, især over jul.

 4. Stort tillykke! Det er bare den fedeste følelse endelig at være færdig efter så mange års slid og slæb! Synes du er så sej med forsvar og højgravid!
  Og om ikke så længe så oplever i endnu noget stort, det største i verden! <3 Ih hvor jeg glæder mig til selv at opleve det til foråret!
  Held og lykke med fødslen når den lige pludselig går igang!

  1. Det er det nemlig 🙂 Og du har ret, det skønneste og mest fantastiske venter stadigvæk forude. Forstår godt du glæder dig helt vildt 🙂 Tiden går så hurtigt, og før du ved det står du med din baby i armene 🙂 Det er så skøn en tanke.