Opskrift: Sund pizza med laks og ruccola

I går fik vi lyst til at lave vores all time yndlings pizza. Den er så simpel og nem at lave, at det hele kan overståes på ca. 45 min.


LÆS OGSÅ: FÅ DEN BEDSTE OPSKRIFT PÅ PITA PIZZA HER


Den lækre, og meget simple, grunddej er lavet ud fra denne opskrift fundet på Iform.

Opskrift: Sund pizza med laks og ruccola

Du skal bruge (til ca. 4 personer):

– 1 pakke neutral ost

– Basilikum

– 300 gr. røget laks

– 1 pakke parmesan

– 1 pakke ruccola

Lav grunddejen først. Smør med olivenolie og bag den for sig selv i ca. 10 minutter på 200 grader. Tag derefter bunden ud og smør med neutralost blandet op med hakket basilikum, salt og peber. Tilføj derefter ruccola og laks skåret i skiver. Tilsæt til sidst revet parmesanost.  Opskriften ender ud i ca. 4 pizzaer. Easy as that.

Det smager fantastisk og er tilmed et sundt substitut for junk food. Vil man være helt sund undlades parmesanosten selvfølgelig 🙂

Skriv en kommentar

 

21 kommentarer

 1. Ser super lækkert ud! Den bund vil jeg gerne prøve at lave en dag 🙂

  Men selvom det mister den cremede smag, så vil jeg anbefale at droppe flødeosten, i forhold til at droppe parmesanosten, hvis snakker sundhed og ikke kalorier! Hvis I har brugt en hel normal flødeost, så er energi fordelingen per 100 gram: Kalorier: 375, fedt: 36,9 g, kulhydrat: 2,5 g, protein:9,6 g,

  Mens der i en normal parmesanost er per 100 gram:
  Kalorier: 354 Fedt: 24,1 g Kulhydrat: 1 g protein: 33,6 g

  Så selvom antallet af kalorier næsten er det samme, så får du 12,8 g. mindre fedt, 1,5 gram mindre kulhydrat og (bedst af alt), hele 24 gram mere protein! 🙂 Dog er der meget salt i parmesanost, så den skal man lige passe på med….

  Tak for en god blog! Knus john-a – jonnaboe.blogspot.com

  1. Vi har anvendt en philidelphia light som slet ikke er så slemt:) Alle vores opskrifter er ikke baseret på,at de skal være fuldstændig kalorielette men derimod blot et sundere alternativ til fx junk. Så er det op til en selv hvad man vil tilsætte på sin pizza. Fx vil hytteost være langt sundere men heller ikke give den samme smagsoplevelse.

 2. Det skal helt sikkert prøves ! MED parmesan 😉 hihi..
  Elsker når i smides opskrifter op. De ender altid med at blive afprøvet hjemme i køkkenet 😀

  /C

  1. Jeg kunne heller ikke undvære parmesan 😉 Det er også bare det bedste når opskrifter er ligetil og simple 🙂

 3. Hello! I would really love to understand your language but I speak spanish and english. Could you translate it into english please??

  Thanks!

  Dámaris

  1. Sometimes I translate into English 🙂 Maybe you can use Google Translate when I haven’t done so? However, this is a recipe for a homemade healthy pizza. By clicking on the link you can see how me made the bun. Then we added cream cheese with fresh basil, ruccola, fresh salmon and parmesan cheese. It’s so delicious and a good substitute for junk food 😀 Enjoy!

 4. Uhm, herlig nem og enkel – den skal på menuen en dag 🙂 Kunne også forestille mig, det ville være ret lækkert med en omgang hjemmelavet pesto på bunden.