Meet the new member of our family

Fredag formiddag kl. 10.41 kom vores søn endelig til verden <3 Han hedder Sylvester og er noget så dejlig! En rigtig stor basse på 4.060 gr. 0g 54 cm. lang.

Sylvester 1

Jeg blev igangsat torsdag formiddag kl. 09.15. og skulle så afvente veer og ellers komme ind igen kl. 15.00 og få en pille til. Den næste pille fik jeg også, men imens CTG skanningen kørte kom de første veer allerede med 7 minutters mellemrum. Den sidste pille fortrød jeg derfor inderligt, da det blot gjorde at min veer kom ualmineligt hurtigt. Vi tog derefter hjem for at afvente endnu stærkere veer og de kom allerede få timer efter. Allerede kl. 19.00 måtte vi derfor forbi fødegangen, da mine veer nu kom med 2 til 3 minutters mellemrum og varede alt fra 50 sekunder til 1,5 minut. Som førstegangsfødende er det utroligt forvirrende, hvornår man skal kontakte fødegangen og tage afsted. Men afsted måtte vi, for jeg kunne slet ikke være i egen krop.

Sylvester 2

Nå, for at opsumere, så var fødslen ærlig talt en rigtig lang omgang. Jeg fik vestorm omkring kl. 21.00 (veer uden pauser), uden de rigtig gjorde noget. Jeg havde jo øvet vejrtrækning siden august i forbindelse med et Smertefri Fødsel kursus, men selv de teknikker svigtede undervejs. Jeg kan slet ikke huske de timer, og det føles som om man mentalt slet ikke var til stede. Derfor gik jeg også imod mine forestillinger om smertelindring og takkede ja til en epidural. Det blev min redning. Desværre udviklede jeg mig ikke nok undervejs og fik derfor både vandet taget + vedrop. Først kl. 09.00 næste morgen (!!) fik jeg presseveer og kl. 10.41 var han født. De presseveer er ærlig talt det mest smertefulde jeg nogensinde havde forestillet mig X 100. Jeg troede, at presseveerne var en lettelse oven på udvidelsesveerne, men jeg blev klogere 😉

Sylvester 3

Desværre var pressefasen stressende for vores søn og hans hjertelyd faldt lige pludselig, så han skulle hurtigt ud. Af samme grund blev vi indlagt på Mor Barn afdelingen indtil igår, da de skulle holde ekstra øje med ham. Det var mindre sjovt. Men nu er vi hjemme og nyder at lære hinanden at kende. Bloggen vil derfor også blive nedprioriteret det næste stykke tid. Det er jo mega hårdt at få en lille baby. Men vi vender stærkt tilbage. Promise!

Indtil da vil jeg anbefale jer, at tjekke konkurrencen ud hvor I kan vinde en skijakke/vinterjakke fra SOS til 4.500 kr. Vinderchancerne er rigtige gode og man kan deltage indtil fredag midnat. En af dagene kommer der endnu en lækker julekonkurrence, hvor I kan vinde et über lækkert skønhedsprodukt fra Braun (jer på Instragram ved allerede hvad det er). Glæd jer! 😀

// Our little son has finally arrived. His name is Sylvester and is so cute <3

Skriv en kommentar

 

46 kommentarer

 1. Sikke en omgang! Men ønsker jer begge tillykke, og ønsker selvfølgelig det bedste for jer <3

 2. Det lyder som en rigtig hård omgang! Men dejligt at hele den lille familie har det godt. Stort tilykke – det er virkelig fantastisk :”)

 3. Hvor er han dog uendeligt smuk!!! Stort tillykke med jeres lille Sylvester og tak for at dele billederne af ham. Har sådan tænkt på dig, her på det sidste. Nyd den første tid… den er helt magisk <3

 4. Stort tillykke med skønne Sylvester og super flot klaret- hvor var du bare sej!!! Nyd den første tid. Glædelig december! Knus Kathrine

 5. KÆMPE stort tillykke til jer – hvor er det bare fantastisk dejligt for jer 🙂

  Knus herfra

 6. Stort tillykke 🙂
  Jeg havde det præcist som du havde det med presseveer. Jeg kunne læse at de fleste syntes det lettede at få presset “Og kunne arbejde bedre med deres kroppe” fordi de kunne presse med. Jeg husker bare det gjorde ondt at presse ham ud. Den dag idag har jeg stadig ikke lyst til at føde igen 🙂 det er 2,5 år siden. Jeg husker det tyyydeligt.
  Håber i er kommet godt hjem alle tre 🙂
  (forresten står der ikke noget nyt i instagram, jeg kan hvert fald ikke se det)

 7. ENDELIG!!! Kæmpe stort tillykke med ham. Hvor er han vel nok fin! Jeg håber du har det godt efter så langt et forløb, det lyder som en hård omgang. Men ud kom han!!! Tillykke igen!! Knus herfra

 8. TILLYKKE!!!!!!!!

  Sikke en smuk lille dreng! Hvor er du sej at du kunne holde til alt dét, det lyder godt nok voldsomt. Og flot navn han har fået, det hedder min lillebror der kom til verden i januar også 😉

  Ønsker jer alt held og lykke i hele verden med ham. Glæder mig til I vender tilbage til bloggen, men husk nu at tage jer alt den tid I skal have og NYD DET!

  Mange kram og glade tanker fra
  mallibue, http://mallibue.wordpress.com/ 🙂

 9. Hjertelig tillykke!! <3 Hvor er han dejlig! Vi er her stadig når i vender tilbage(så bare tag jer god tid;) )..
  Alt det bedste
  /C

 10. Kæmpe tillykke med fine Sylvester! Lyder til du klarede fødslen rigtig flot selvom det var en sej omgang! Det er altid spændende at høre andres fødselsoplevelser da de alle er så unikke, så tak fordi du delte 🙂 Jeg håber I nyder jeres nye tresomhed, og at du heler hurtigt.

  Alt det bedste til jer alle 3!

 11. tillykke med jeres skønne lille dreng 🙂
  han er jo noget af det sødeste, man hår jo næsten lyst til at få sin egen 😀
  og hvor er du sej at du kunne klare alle de timer med veer 😀

 12. Hvor er han fin. Stort tillykke med lille Sylvester! 😀

  Jeg har lige nu min 2. advent konkurrence kørende på bloggen, hvor du har mulighed for at vinde et rejsesæt med nogle af de lækre hårprodukter fra Moroccanoil. Lyder det ikke fristende? 🙂

 13. STORT TILLYKKE!

  Hvor er han bare kær! Sikke en omgang du har været igennem, men dejligt det hele endte godt og i er kommet godt hjem.

  Han er bare så sød at se på! Fandt selv ud af i går at vi venter os en lille dreng 🙂

  1. Ej tillykke. Det er så skønt at vente de 9 måneder på at man møder det lille væsen! Nyd graviditeten 😀

 14. STORT tillykke med ham, og så endte I med Sylvester after all 😉 Og så lukker jeg bare lige ørene for alt det der med hvor nas det gør 😉 Haha. Det er jo min tur i det nye år!

  1. Ja det gjorde vi 🙂 Det gør ondt, men man glemmer det i sekundet efter og det er det hele værd 🙂 Glæd dig til det bedste der skal ske i jeres liv.