My secret tip: Spanx!

De fleste kender til Spanx og nogle af jer har måske også prøvet dem? Jeg vidste dog ikke, før denne inspirerende modeblogger bloggede om dem, at Spanx simpelthen også laver verdens bedste tights! De falder ikke ned, ruller ikke sammen foroven og kan holde til mange ganges brug.

Selvom vi kvinder træner regelmæssigt og spiser forholdsvis sundt, kan vi stadigvæk have brug for en hjælpende hånd, når vi skal have noget stramt tøj på. Jeg har især brug for det efter fødslen, da mave + bagdel bare er lidt løsere end førhen, og der reder Spanx mig altså.

Spanx 2

Jeg gik på jagt i Magasin efter dem, da de vidst er de eneste der fører dem i Danmark, og de var sørme nedsat! De er nemlig forholdvis dyre oprindeligt, men lige pt. er der altså 50 % på deres tights m.m., så et par kun koster omkring 170 kr. Jeg hamstrede dem + sådan nogle opstrammende shorts man kan have på under en nederdel eller kjole, når man skal have bare ben til sommer. Det er altså helt vildt hvad de gør ved ens bagdel, lår og mave. Alt strammes op uden det er ubehageligt og de gør bare et eller andet fantastisk ved ens krop! Jeg kommer til at bo i dem!

Spanx 1

Andre der er faldet for Spanx fantastiske univers eller måske allerede bruger dem?

Edit: De har dem hos NELLY! I finder dem lige her (dog ikke på udsalg)! Og det er de her shorts jeg også købte! De er lige så geniale!

OBS: Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men blot et rigtig godt tip til hvordan vi kvinder kan “snyde” os til en fladere mave og mere “tight” lår og baller 😀 Hvem vil ikke det?

Skriv en kommentar

 

17 kommentarer

  1. Jeg ved desværre ikke hvor de ellers forhandles, udover Magasin og vidst online på deres egen side 🙁 Øv Magasin ikke er i Aalborg. Måske andre ved om andre butikker har dem?

  1. Nej det gør de ikke, ikke på mig i hvert fald. De er mere højtaljet end på billedet og strammer blot maven ind. De er ikke ligesom normale strømpebukser. Hele “shortsdelen” har et eller andet indbygget så alt strammes op og løftes 🙂

  1. Det forstår jeg godt! 🙂 I Aarhus er de ved strømpebukserne lige over Joe & The Juice.

  1. Det er svært at beskrive 🙂 Der er sådan en størrelsesguide når man køber dem, bagpå pakken. Så tager den udgangspunkt i ens vægt og højde, og så skal man enten have str. A, B. C eller D. Jeg er en B. Kan se på Nelly de har normale størrelser, og der vil jeg være en M er jeg sikker på. Jeg er 170 cm. høj og vejer normalt 58/60 kg. Jeg kan dog også passe dem nu, hvor jeg vejer en 6 kg. mere.

 1. De er super! De har også nogle i noget så simpelt som føtex. De hedder Magic Lift og er af mærket Stinna. Nu har jeg ikke prøvet Spanks, men Magic Lift er også virkelig anbefalelsesværdige og koster kun 60 kr. pr. pakke 🙂

  1. Fantastisk tip! For Spanx er lidt halvdyrt, når det ikke er på tilbud 🙂 De skal prøves.

  1. Wolford er også lækkert! Men lidt for dyrt til mig, men hold nu op jeg kunne købe mig fattig i deres ting 🙂