How to live a healthy lifestyle!

Følg disse seks simple råd og du er godt på vej til et sundere liv! Jeg kigger selv meget på disse inspirerende billeder, for selvom det er utroligt simpelt, så har jeg løbende brug for at blive mindet om, hvad det er man skal tilstræbe.

Rådene er selvfølgelig vejledende og jeg har personligt selv brug for at træne mere end tre gange om ugen, hvis jeg skal opnå gode resultater. Det er dog ikke altid det bliver til mere end to/tre gange med en lille en. De stjæler jo alt ens tid 😉

3 days of work out 3 meals 3 snacks each day 8 cups of water 8 hours sleep One goal

// How to live a healthy lifestyle! Simple as that!

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

    1. Det er nemlig så simpelt, men alligevel kan man nogle gange glemme det bevidst/ubevidst 😉

  1. Gode inspirerende billeder som jeg har gemt for at inspirere mig selv 🙂 Og sød post

  2. Fine råd. Med dem i baghovedet burde det jo ikke være så svært at leve det sunde liv. Danica, du skrev i et indlæg for lang tid siden, at du ville lave et indlæg omkring øvelser til tonede arme, når du havde født – vil du ikke gøre det? 😀 Det kunne jeg godt bruge! Ps. I har en dejlig og inspirende blog, hvor man inspireres til et sundt liv uden overdrivelse, som jeg synes, man ser lidt andre steder. Thumbs up herfra!

    1. Nej, det skulle man mene 🙂 Jo selvfølgelig! Jeg bruger primært dem jeg har angivet i mit hjemmetræningsprogram. Men jeg kan godt lave et indlæg på et tidspunkt omhandlende effektive øvelser til at få tonede arme 🙂 Og tak for din søde kommentar.