Sylvester

Jeg har lovet jer et indlæg om Sylvester og hvordan det går hos os som familie, og det vil jeg hellere end gerne dele 🙂 Det er jo ikke en børneblog det her, men jeg nyder samtidigt at skrive om vores lille familie, da det fylder så meget i vores hverdag. Langt mere end kost, træning og sundhed.

Sylvester 4

Sylvester er snart 3 måneder (hvor bliver tiden af?) og det er jo helt ufatteligt, hvad der kan ske på få måneder. Han både griner, smiler, pludrer og triller rundt. Han er SÅ dejlig! Jeg vil dog lyve, hvis jeg sagde det bare er ren lykke at blive en familie. Det er satme også hårdt. Eksempelvis har i nat været et rent helved. Han fik sin 3 måneders vaccine i går og i nat vågnede han så kl. 03.00 og var sulten. Normalt sover han efterfølgende igen, men ikke i nat. Jeg har derfor ikke sovet mere end 10 min. af gangen siden kl. 03.00, og når man ikke får sin søvn går man rundt i en form for zombie tilstand.

Vi er ikke altid så overskudsagtige, som det måske kan fremstå. Det synes jeg er vigtigt at få slået fast. I får jo kun indblik i de sundhedsrelaterede ting og så kan vi måske virke lidt “for meget” og helseagtige. Det er vi slet ikke. Vi har det lige så hårdt som alle andre nye familier og både vrisser af hinanden i ny og næ ligesom, at vi i ofte har lyst til at hoppe på en pizza frem for at tilberede sund mad. Overskud er der ikke meget af og netop derfor er det så vigtigt for os, at vi får bevæget os og spist sundt, så vi får lidt mere energi til at klare de lange dage med en lille baby.

Sylvester 5

Jeg ammer ikke længere desværre, da han ikke tog nok på. Hvor træls det end er, så har det også sine fordele. Jeg kan tage ned at træne uden at skulle tilbage og give ham mad hurtigt igen. Rasmus kan tage del i madritualet ligeså og jeg kan både drikke engang imellem og farve hår. Man må jo finde de positive aspekter ved det, nu hvor det andet ikke lykkedes 😉

Vi skal ligeledes snart holde dåb. Det bliver stille og roligt for den nærmeste famile hjemme hos os selv, men vi gider ikke lave maden selv.

Kan nogle af jer anbefale et godt sted at bestille mad udefra i Århus eller omegn? Vi har kig på Camillas Diner, nogen der har erfaringer med det sted? Det skal være tapas/fingermad, da vi ikke har plads til alle kan sidde ned og spise ved et bord. 

OBS: Billederne er fra Instagram. I finder os på Fit4livin 🙂

// Sylvester is almost 3 months old. I cannot believe how fast time flies by!

Skriv en kommentar

 

18 kommentarer

 1. Jeg kan klart anbefale Det Orientalske Kþkken, som er en restaurant og take-away i Århus.

  De tilbyder specialiteter fra det kinesiske og thailandske kĂžkken, som man spise med god samvittighed, og som smager super godt!

  Brugen af olie er holdt til et absolut minimum, for at fĂ„ mere velsmagende og sundere mad, og alle retter indeholder desuden en masse lĂŠkre grĂžntsager 😉

  Det er muligt at fÄ maden ud af huset. Her koster to retter 100 kroner og tre retter 130 kroner, sÄ vidt jeg ved.

  SĂ„ det er bĂ„de billigt, sundt og lĂŠkkert 🙂

  1. Ej, det ser ogsĂ„ mega lĂŠkkert ud! Hmm dilemma! Alt for mange valgmuligheder 😀

 2. TAK… tak.. tak… fordi I deler og er ĂŠrlige. For mig var det toppen at vide, at I ogsĂ„ er ligesom alle os andre. Nemlig med dage hvor det bare er surt, op af bakke og alt det andet negative (som vi ikk behĂžver at gĂ„ i detaljer med).
  Ja jeres blog fremstÄr som om I har super meget overskud i hverdagen (hvilket jo ikke er negativt), men for pokker hvor er det ogsÄ rart at vide det andet her.
  Bliv endelig ved med at lĂŠgge smĂ„ opdateringer ud om jeres hverdags liv – det giver dejlig inspiration til os andre – plus det giver en fĂžlelse af at lĂŠrer jer bedre at kende. 🙂

  Trist at du ikke lĂŠngere kan amme, men sĂ„dan er det. Jeg kender det dog godt at man kan have en del tanker omkring det, men som du siger – fokuser pĂ„ de positive ting.
  Mht i nat – det mĂ„ ikke have vĂŠret sjovt og hvis I kan sĂ„ hjĂŠlp hinanden idag ved at trille en tur med ham mens den anden lige fĂ„r en timeout alene og skift bagefter. Eller ring til en besteforĂŠldre – spĂžrg om de kan kigge efter ham i et par timer… kan jo vĂŠre hjemme hos jer selv, men hvor I lige fĂ„r en time eller mere sĂžvn. Man vil gerne kunne klare det hele selv, (sĂ„dan havde jeg det ihvertfal), men I vil opdage at I er mere der for hinanden og Sylvester hvis I beder om bare lidt hjĂŠlp udefra nĂ„r det kan lade sig gĂžre. Jeres kĂŠrlighed til ham bliver pĂ„ ingen mĂ„de mindre af den grund, men I fĂ„r i stedet ladet batterierne op og kan nusse endnu mere pĂ„ ham efterfĂžlgende.

  Bortset fra det sĂ„ ser han jo super skĂžn ud – lige til at spise!

  HĂ„ber I fĂ„r klaret jer igennem dagen og at han er klar til at sove igennem i nat. Ikke mere natteroderi til ham den lille…:-))

  Sender masser af zzzzzzz tanker jeres vej.

  / Miranda

  1. Hvor er du sĂžd! Det er en rar besked at fĂ„, nĂ„r man er mega trĂŠt 🙂 Ja, man kan lige sĂ„ godt se positivt pĂ„ tingene selvom det er trĂŠls nĂ„r det ikke lykkedes. Vi er ogsĂ„ rigtige gode til at besĂžge folk samt fĂ„ dem til at komme forbi engang imellem og hjĂŠlpe os. Det er guld vĂŠrd!

   Alle dine tanker hjĂŠlper helt klart, det er jeg sikker pĂ„ 🙂 Mange tak.

 3. Dejligt indlĂŠg :).

  Jeg ved at mine forĂŠldre i sin tid brugte camilla’s dinner til bĂ„de min og min brors konfirmation samt nogle andre fester.
  Jeg kan huske at de snakkede om at de var ret skuffet de sidste gange de fik der fra (til konfirmationerne var det vist ganske fint), og vi snakkede om at det var som om konceptet var blevet for stort, til de stadig kunne efterleve deres standard.

  Kan i hvert fald huske vi var sÄ skuffet at vi ikke ville have mad derfra igen.
  Det er som sagt ved at vĂŠre nogle Ă„r siden, og det kan selvfĂžlgelig vĂŠre blevet bedre (forhĂ„bentlig) men kan jo ogsĂ„ vĂŠre det er det samme…
  Jeg tror ikke selv jeg ville vĂŠlge mad der fra, men det skal jo ikke stoppe jer for at gĂžre det :).

  Nu har i, i hvert fald min/vores oplevelser.

  1. Hvor er det skĂžnt med en anmeldelse! Jeg tror vi er gĂ„et lidt vĂŠk fra det igen bl.a. pga. din anmeldelse og sĂ„ fordi menuen mĂ„ske ikke helt er os 🙂 Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙂

 4. Hyggeligt at lĂŠse lidt om jeres familieliv 🙂 HĂ„ber lille Sylvester snart er ovenpĂ„ igen.

  Vedr. mad til dĂ„rnedĂ„ben, sĂ„ var jeg pĂ„ et tidspunkt til barnedĂ„b pĂ„ Den Rustikke i Mejlgade, og det var SUPER lĂŠkker mad, som alle kunne lide – tilmed er priserne ogsĂ„ nogen man kan vĂŠre med pĂ„. Om de leverer mad ud af huset ved jeg ikke, men det er vĂŠrd at tjekke.
  Ellers har jeg hÞrt utrolig meget godt om OliNico, ogsÄ i Mejlgade. De laver takeaway, men igen, jeg ved ikke om de leverer til arrangementer som barnedÄber. Det er et ret lille sted. Men maden skulle vÊre helt fantastisk til prisen.

  Kokken og jomfruen skal I for alt i verden gÄ udenom, det er er vanvittigt kedeligt (!).

  Pþj pþj med det hele 🙂

  1. Tak for din kommentar.

   Jeg elsker bĂ„de Den Rustikke og Oli Nico, isĂŠr sidstnĂŠvnte er fantastisk! Jeg har tidligere bestilt mad derfra til fĂždselsdag. Jeg ved dog ikke om de laver tapaslignende mad, men det er vĂŠrd at undersĂžge 🙂

   Haha, Kokken & Jomfruen er det sidste sted nogensinde jeg vil bestille mad fra 😉

 5. Hyggeligt indlég 🙂

  Jeg ved ikke om det er for kedeligt, men overvej CafĂ© Glad i Frederiks Alle. De leverer vist ogsĂ„ til selskaber 🙂 Fordelen ville vĂŠre at det er lĂŠkkert, indbydende, sundt og at man ikke bliver sĂ„ Ă„ndssvagt mĂŠt som man sĂ„ tit gĂžr til dĂ„b/konfirmationer/osv.

  I mÄ da lige fortÊlle hvad det ender med mht madvalg. Jeg er nysgerrig !

  1. Uhh, det var da slet ikke en dum ide. Vi fĂ„r tit Takeaway derfra, men vidste ikke de leverede til selskaber. Det mĂ„ jeg undersĂžge 🙂

   Jeg lover at vi nok skal skrive hvad det ender med + dele billeder 🙂

 6. Jeg vil virkelig anbefale Mr. Mums. De laver aaaaalt muligt SUPER lékkert delikatessemad, til rigtig billige penge. Det er friskt mad, sund mad og det ER bare mums 😉

  mrmums.dk

  1. Det ser virkelig ogsĂ„ lĂŠkkert ud! Var lige inde pĂ„ deres hjemmeside, det mĂ„ vi overveje 🙂