Kari Traa SS13 anmeldelse

Jeg har været så heldig, at få tilsendt lidt træningstøj fra den nyeste Kari Traa kollektion. Jeg tænkte derfor, at en anmeldelse af tingene var på sin plads, nu hvor flere af jer var vilde med designet, farverne og kvaliteten. Det er altid rart, at høre hvad andre synes om det.

De ting, som jeg har modtaget og der vil blive anmeldt i indlægget er; løbejakke, træningstop, capribukser, korte tights, langærmet træningstrøje, træningsstrømper og hårbånd. Fælles for dem alle er, at det er sindsyg lækker kvalitet. Nu forstår jeg virkelig the “fuzz”. Det sidder som det skal og er utrolig behageligt at have på. Ofte synes jeg, at selv Nike/Puma/Reeboks tøj kan være nok så pænt, men ikke altid den bedste kvalitet selvom prisen er høj. Her er det fuldstændig omvendt. Priserne er tilgængelige og kvaliteten er stadigvæk ovenud god.

Billede 1: Den blå løbejakke er vindafvisende og derved oplagt til udendørsbrug. Jeg har dog udelukkende brugt den indendørs i fitness, da det er lidt for koldt at motionere udenfor de her dage. Den er i utrolig lækker kvalitet og man får det ikke for varmt mens man træner. Ventilationen er m.a.o. i top. Den lyserøde træningstop er ligeledes ovenud lækker. Den har indbygget sportstop (det er så skønt) og kryber ikke op, hverken når jeg løber eller squatter. Farven er vildt flot og den er allerede en ny favorit herhjemme.

De blå capribukser, som matcher løbejakken, er ligesom resten af kollektion, overdrevet lækre. Mån ånder godt i dem og de flytter sig ikke en milimeter under træningen. Det er så irriterende, når tøjet skal rettes konstant. Så fjernes fokus fra det essentielle. Hårbåndende kom som sendt fra himlen. Jeg skal altid have alt hår væk fra ansigtet når jeg træner, og det kræver altså et stærkt hårbånd, når man flyver rundt til step og laver alle mulige mærkelig øvelser 😉 At det samtidigt er rigtig pænt, er bare ekstra lækkert.

Billede 2: Det kendte butterfly mønster kender vi vidst alle. Jeg er fuldstændig vild med den lange træningstop. Den har den flotteste mørkelilla farve og er så behagelig. Fælles for alt tøjet er, at det transporterer alt sved væk. Det er altså fantastisk, at kroppen holdes fuldstændig tør. Derfor er tøjet også oplagt til løbeture eller andet udendørsmotion.

Tightsene er ligesom toppen fantastiske at have på, designet er flot og de sidder som de skal. Strømperne er lavet i noget tyndt og svedabsoberende materiale og er derfor velegnet til al højintensitetstræning. Det fede er ligeledes, at Kari Traa ikke har været bange for at fyre op for detaljerne. Tøjet er derfor i høj grad prydet med mønstre, selve Kari Traa navnet samt det velkendte butterfly logo.

Jeg håber I kan danne jer et indtryk ud fra de viste billeder. Det sidder ikke helt optimalt på mig, da jeg endnu ikke er helt tilbage i min før-graviditetsform. Det håber jeg I lige kan se bort fra. Jeg skal dog klart selv investere i mere fra samme brand. Det næste jeg vil have fingrene i er butterfly hipsters, de lange træningstights med butterflymønster i sorte, en t-shirt i samme serie samt en sports bh. I kan godt høre jeg er blevet lidt afhængig, ik? 😉 I kan finde et stort udvalg af den nye kollektion både her og her til nogle rigtige gode priser.

Kari collage 1Kari collage 2

 

Skriv en kommentar

 

22 kommentarer

  1. Sejt Malene! Jeg kan dog ikke løbe lange distancer grundet min iskiasnerve, så kan ikke tage din udfordring op. Men er sikker på andre kan 🙂

  2. Malene, jeg sad lige og kiggede på dit løbeprogram, og jeg synes du skal beholde det som dét: dit eget.
   Du mangler både intervaltræning og flere skiftende distancer for at det er et program der virkelig virker. Jeg siger ikke, at man ikke kommer til at kunne løbe 10 km. med dit program, men der findes langt bedre, mere skadesfri og bedre opbygget programmer lavet af professionelle rundt omkring på nettet.

   Men fedt at du tager kampen op mod de 10 km. Held og lykke! 🙂

  1. Nej, det er der ikke. De er lavet i et tyndt materiale, der sidder helt til. Tilgengæld kan der være nøgle i de blå, som vidst også findes i andre farver på de hjemmesider jeg har linket til 🙂

 1. Hold op hvor lækkert. Er selv afhængig af hårbånd. Har nærmest et konstant mærke, og føler mig helt “nøgen” uden.

  1. Så lækkert tøj 🙂 Det er præcis det samme her, jeg skal have hårbånd i til træning, ellers er alt ødelagt 😉

 2. Kari Traa butterfly sidder nemlig super godt og føles rigtigt rart og lækkert. Og er pænt. 🙂 Jeg har indtil videre kun top og tights, men planlægger at investere i andre ting senere. Måske hårbåndet da jeg altid har hår flagrende alle vegne, når jeg sveder og det er jo egentligt ret irriterende.

  1. Det er helt vildt så lækkert det føles, nu forstår jeg virkelig populariteten blandt træningsentusiaster 🙂 Hårbåndet er mega godt, for der sidder sådan noget skridsikkergummi bagpå, så det flytter sig ikke en milimeter. At det samtidigt er pænt, er jo bare win 🙂

 3. Ser super lækkert ud det træningstøj 🙂

  Hvordan er det størrelsesmæssigt? Hvis man plejer at bruge M i Nike, vil du så mene man også skal bruge det i Kari traa? 🙂

  1. Det er true to size. Jeg er også en M i Nike og det her sidder perfekt i en M 🙂

 4. Lækkert med nyt træningstøj. Du ser da super godt ud og er på rette vej mod en lækker sommerkrop efter baby… Keep up the good work..
  CaMilla

 5. Ej, hvor ser (og lyder) det lækkert ud! Og du er jo så flot i det – seriøst, jeg synes, du ser helt perfekt ud!

  1. Hvor er du sød! Det varmer helt vildt, når man mest af alt stadig føler der er langt vej 🙂