My baby is spoiled!

Sylvester collage 1

Jeg ved I er nogen derude, der elsker at få indblik i vores familieliv og se Sylvester i ny og næ. So here you go. Helt nye billeder af den lille djævel. Der var nemlig nogen søde mennesker, der syntes at han skulle forkæles og det kunne jeg ikke være mere enig i 😀 Søde babyer har fortjent nuttede ting. Jeg fik derfor lov til at vælge lidt ting fra mammashop.dk. Jeg valgte den famøse Bumbo Babysitter og det dertilhørende playtray. Jeg havde læst og hørt rigtig meget godt om netop disse ting, da det er med til at styrke de små’s rygge og samtidigt er ergonomisk korrekt at sidde i, når de kan holde deres hoved selv. Vi bruger den flittigt herhjemme og han elsker at sidde og følge med i, hvad vi laver.

Sylvester collage 2

Mammashop var også så søde, at smide en lille bamse/sutteklud med. Den er allerede hans kæreste eje. Hvis I selv mangler en gave til de små eller måske selv er gravide eller har børn, vil jeg anbefale at tjekke deres webshop ud. Der er både ventetøj, pusletasker, ammetøj, babyudstyr m.m. Jeg havde i hvert fald svært ved at vælge, hvad han skulle ha’ 🙂

Signature

// Tingene vist på billedet er modtaget som gaver.

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Ej, hvor er han bare sød! Sikke et udtryksfuld ansigt. Tak for det lille indblik i familiesfæren.

  1. Tusind tak 🙂 Jeg er glad for I også kan li’ at høre om andet end træning og kost.

   1. Forresten Danica , jeg tænkte på (og jeg føler mig tumpet ) men jeg kan simpelthen ikke huske hvad det hedder dette træningsudstyr jeg tænker på! Tror du kender det, det er sådan et reb der hænger i loftet ( måske ikke reb men er ofte farvet gult) som man kan lave alle mulig øvelser med – fødderne viler på rebet fx også laver man push ups ! kan du sige mig hvad det hedder ? 🙂

    1. Tænker du på TRX? Det er effektiv træning, der vil noget 🙂 Man får virkelig trænet sin core samtidigt med man styrker sin muskelatur.

 2. Sikke nogle dejlige og meget forskellige udtryk han har den lille guldklump!
  Jeg er 22 år og bliver både mere motiveret ved at læse med, men så sandelig også mere skruk (end jeg er i forvejen)!

  kh Rikke 🙂

  1. Tak! Årh skrukhed er det bedste i verden, kan selv huske det 🙂 Man skal bare høre en baby grine eller pludre og så er man klar til at få nogen selv 😉

 3. Hvor er han bare en skøn unge 🙂 … NYD babytiden med ham for det går bare SÅ stærkt! Jeg husker tydeligt duften af MIN baby … husker når han stod varm og rund, sutten ploppede ud af munden og han brød ud i det største smil, når jeg kom ind til ham om morgenen …jeg var forelsket, ingen tvivl om det … så blev han teenager og der var ikke mere sol i øjnene på ham om morgenen, når jeg kom ind og skulle vække ham *griner* … nu er han 26 år og min allerbedste ven! Betragtede ham mens han sov, da han var hjemme på besøg et par dage i julen … tænkte “Nu ligger der en voksen mand med skægstubbe og sover i min seng” … hvor blev årene af? Når jeg ser billederne af jeres lille guldklump, så kan jeg sagtens huske, hvordan det var 🙂

  Hilsen Connie

  http://www.larseniform.blogspot.com

  1. Jeg nyder det SÅ meget, for jeg ved hvor hurtigt det går. Det er bare med at nyde tiden. Og hvor er det en sød historie du deler, det er vildt at tænke på, at ens baby engang får skægstubbe og flytter hjemme 😀 Haha!

 4. Han er simpelthen også noget af det sødeste.
  Synes det er super, at det ikke altid handler om mad og træning. Men også om jeres hverdag – da det er rart at se, at I også bare er helt almindelige mennesker 😉

  1. Det er jeg glad for at høre Lea 🙂 Der skal også være plads til dagligdagsting, det har du ret i, for vi er helt almindelige mennesker/forældre/kærestepar 🙂