Abtastic May Abs udfordring

I troede måske lige jeg havde glemt den månedlige challenge? 😉 Jeg er bare en dag forsinket. I denne måned er der fokus på at få en mere tonet mave, da det snart er sommer og mange kvinders problemområde (mig selv inklusiv).

– Med crunches mener jeg helt normale mavebøjninger på ryggen med strakte ben. Man kan dog lave den på utallige måder, så foretrækker I en anden måde gør I bare det 🙂 Den bliver dog hårdere af, at have strakte ben.

– Med sideplanks mener jeg, at I skal op i en sideplank hvorefter I fører den strakte arm ned under jer selv og op igen. Det gør i det antal gange I skal, hvorefter I tager den anden side. I kan se en video her. Denne øvelse går lige i siden (lovehandles).

Er I med som I plejer? Og overholdte I sidste måneds armchallenge? Jeg synes godt nok det var hårdt!

Abtastic May

Signature

Skriv en kommentar

 

14 kommentarer

 1. Yes! Jeg havde pĂ„ fornemmelsen at det var de famĂžse maver der var i fokus denne mĂ„ned. Jeg er klart med! Jeg kĂžrte bĂ„de ben og arme challenge i april. NĂžj det var hĂ„rdt tilsidst, men det kan virkelig mĂŠrkes. Er blevet meget mere fast og en del stĂŠrkere og mere udholdende. Det lĂŠkkert 🙂

  1. Ja, den skulle jo komme her op til sommeren 😉 Jeg var ogsĂ„ ved at dĂž til den armchallenge, isĂŠr lifting plank, men det viste jo hurtigt resultater 🙂 Det er sĂ„ fedt det havde en effekt pĂ„ dig 🙂

 2. Hvad mener du med sideplanks? Den jeg kender, er planke bare for siderne. Er dine tal sÄ sekunder eller?

  1. Hvis du ser videoen kan du se helt specifikt hvad jeg mener 🙂 Nej, det er ikke sekunder, men antal stk. FĂžrst ned og sĂ„ op igen, det giver Ă©n stk. Og sĂ„ fortsĂŠtter du bare til du nĂ„r det daglige antal 🙂

 3. Hej. Fþrst mange tak for en dejlig og inspirerende blog. Den er fantastisk 🙂
  MĂ„ske et lidt mĂŠrkeligt spĂžrgsmĂ„l, men nu spĂžrger jeg altsĂ„ alligevel. Kan se du har boet i Åhusene. Jeg har boet her knap en mĂ„ned og bordpladen i kĂžkkenet er allerede vildt grimt. Der er smĂ„ sorte ridser overalt, som er hvis ikke umulige, rigtig svĂŠre at fĂ„ af. Det er ikke holdbart i lĂŠngden. Havde I problemer eller kan de havde glemt at gĂžre noget ved den, siden den er sĂ„ modtagelig?
  Hilsen Louise 🙂

  1. Tak for din sþde kommentar Louise 🙂

   Nej, vi havde aldrig problemer med bordpladen. Den var lidt sart, fordi den er hvid og blank, men der var ingen sorte ridser overhovedet i vores. Og vi boede der alligevel et Är. PrÞv at hÞre vicevÊrten, de er altid sÄ behjÊlpelige. Det kan sagtens vÊre der er en fejl ved jeres eller den mangler en overfladebehandling.

   Held og lykke med det 🙂

 4. I think its a fantastic way to get toned very quickly! You just have to watch the way you do those crunches !I love the way it builds up from just 5 crunches up to 100 !

  1. Yeah, me too 🙂 I’m glad you like it. Yes, you have to watch the crunching or else it won’t be hard enough 😉