Change of plans!

Jeg må ikke træne! Så nedslående at få at vide af sin kiropraktor og fys 🙁 Men ikke desto mindre er det min virkelighed for tiden, og det må jeg tage seriøst! Derfor har jeg fundet alternativer til min træning, heriblandt svømning og powerwalking. Sidstnævnte er jeg mega fan af, da det kan gøres med barnevognen og så slår jeg to fluer med et smæk. Til jer, der måske undrer jer over hvorfor jeg ikke må træne p.t., så er det fordi jeg har en ledsygdom, som jeg har haft i mange år.

Det er ikke farligt, men giver ualmindelige mange smerter i min lænd og venstre ben. Nogle dage mærker jeg ingenting til det og andre dage kan jeg vitterligt ikke komme ud af min seng eller gå. Jeg er igang med et forløb på hospitalet og tager løbende medicin, samtidigt med jeg går til kiropraktor og fys. Eftersigende skulle jeg kunne formindske smerterne ved at lave nogle helt specifikke øvelser og ellers tage den med ro indtil betændelsen er væk. Jeg har nemlig tendens til at træne, når det ikke gør ondt og det er mindre smart, da “skaden” stadigvæk er der latent.

Nå, nok om det! Når jeg powerwalker (eller laver andet motion for den sags skyld), har jeg altid nogle musthaves med mig. Jeg har bl.a. været så heldig, at få tilsendt to træningscovers til min iPhone, så jeg kan have den på mig når jeg træner, og de er blevet fast inventar på mine ture. Tidligere havde jeg sådan et billig et fra Ebay, men det faldt hele tiden ned og passede helt vildt dårlig til min arm.

De her sidder som de skal, er behagelige, ryger ingen steder og så kan de både passe Rasmus´arm og min. Jeg bruger, sjovt nok, mest det pink, så han har fået “lov” til at bruge det sorte til crossfit og selv der ryger det ingen steder. Derudover er skærmen med touchfunktion, så man ikke skal have mobilen op, hver gang man skal skifte sang eller tjekke noget andet.

MobilcoversSignature

Skriv en kommentar

 

25 kommentarer

  1. Ja, synes selv det er så unfair, men det nytter heller ikke at ignorere fagpersonernes udmeldinger 🙂 Jeg håber jeg kommer ovenpå hurtigt igen.

 1. Jeg sender dig et varmt online Kram, godt det hjælper og du har nogen gode alternativer 🙂
  Og rigtigt lækre ting !
  god dag 🙂

  Mvh Simone

  http://instagram.com/fitmoos#
  stedet hvor jeg oploader mit liv omking min vej til bikinifitness 2014.

  1. Tusind tak! Ja alternativer må jeg finde, ellers går jeg da først ned 🙂 God dag til dig.

 2. Hej Danica 🙂
  er lidt interesseset, for er selv snart fysioterapeut. Og undre mig bare lidt.. har du ikke fået nogle øvelser med på vejen? heller ikke fået lov til at cykle. Du er velkomment il enten at svare her eller på mail hvis du har lyst 🙂
  Mvh Corinna

  1. Jeg har ikke været hos min fys ordentligt endnu, det skal jeg først på fredag hvor jeg får øvelser jeg kan lave 🙂 Jeg har bare mødt ham, da jeg var hos kiropraktoren (de er i samme hus) og de sagde det samme. Jeg må gerne cykle, og det gør jeg også, men powerwalker mest, da jeg så kan ha’ Sylvester med 🙂

   1. Okay 🙂
    ellers ville jeg da bare lige komme med et lille fif 😀
    Men han har helt sikkert noget til dig næste gang i ses 🙂
    Håber på det bedste for dig 🙂
    Hilsen Corinna

    instagram: corinnam

    1. Jeg kan altid bruge fif, så hvis du ligger inde med et, må du endelig dele det 🙂

  1. Nej nej 😉 Det normale er 3-6 måneder, men jeg håber på at komme igen snart, så længe jeg starter stille og roligt op 🙂 Men nu må vi se hvad de siger fredag.

   1. Nårh, haha 😀 heldigvis, hva’? 😉 snakkede faktisk med en veninde om, at selv om det ville være usundt ville jeg alligevel træne! 😀

    1. Det er også det jeg har gjort i næsten 6 år, altså trænet alligevel, men nu er det vidst på tide at få det væk :/ Det er vildt så afhængig man bliver af træning.

 3. de der protein bar du viste et billed af den anden dag, hvor du hade taget den sidste, dem kan jeg ikke finde inde på bodystore, jeg kan godt finde nogen af de andre variant, er det sådan at du kan smide et link til dem.

  Hilsen kristine.

 4. nu har jeg bestilt 3 kasser. og kan se at for være kasse jeg har bestilt for jeg 15 bars med gratis, er det normalt 🙂

  1. Hvor kan du se det henne? 🙂 Det har vi aldrig prøvet, så det kan være du bare er heldig 😀 Nice!

 5. det står på min odre sedel så opdagede det ført bagefter. jeg kan ikke kopir det ind da det står underligt.

  1. Fedt for dig! 😀 Tror ikke helt det er meningen, men det skal du bare nyde, haha 😉

 6. ja nu er der så en fra fb der har skrevet til dem og spurgt om det kan være rigtig, så håber ikke de retter i det. 🙂