Gæsteblogger: Stinna fra stinna.dk

Hej!

Min navn er Stinna, jeg er 23 år gammel og jeg skriver på bloggen stinna.dk. På min blog finder I alle mulige forskellige opskrifter, især desserter! Jeg bruger ikke sukker i mine opskrifter og de er glutenfri. Alle mine retter er vegetariske, da jeg har været vegetar i 10 år.

Stinna 2

Min blog er ikke kun for glutenallergikere (hvilket jeg heller ikke selv er), men jeg prøver at komme med nemme og sunde alternativer til en masse mad 🙂

En af udfordringerne ved at være vegetar er proteinindtaget. Jeg bliver ofte spurgt om ? jamen hvordan får du så protein nok? ? det gør jeg ved at planlægge og tilføje ekstra protein til min mad. Derfor vil jeg gerne dele en opskrift med jer ? min opskrift på chokolade proteinkugler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOpskrift på chokolade proteinkugler: 

– 35 g mandler (males til mel, så mandelmel kan også bruges).

– 30 g proteinpulver. Jeg bruger eco protein neutral ? mængden skal muligvis justeres. Hvis din dej er klistret, så kom mere i 🙂 Jeg tror at chokoladeprotein vil smage godt!

– 2 tsk peanutbutter

– 2 store spsk kakaopulver

– 4 spsk mælk

– 1 lille banan

– 30 g mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde findes på min blog her.

Kig gerne forbi min blog, hvor jeg har flere lækre desserter 🙂

Signature

 

Skriv en kommentar

 

1 kommentar

  1. Din blog ser rigtig lækker ud, med endda en smule vegansk inspiration, glæder mig til at følge den 🙂
    Bliver dog nødt til at indskyde en negativ kommentar: Det er altdå ikke en udfordring at få nok protein som vegetar/ veganer, det er nærmest umuligt at få for lidt! Det er en udbredt myte og det er bare så super ærgeligt når selv vegetarer hjælper til med at holde liv i den…