Sylvesters dåb 14.04.2013

Billeder fra en betydningsfuld dag. En dag hvor vores søn var endnu mere i fokus end han plejer, og det var så dejlig en dag. Vi holdte det på afslappende vis, nemlig hjemme ved os selv med mad udefra og en lækker og flot kage. Lige i vores ånd. Engang når jeg skal giftes foretrækker jeg det også low key, gerne i udlandet på en strand med få mennesker som gæster.

Nå, nok om det 😉 Her får I lige en omgang billedespam fra en hyggelig dag. Det har intet med sundhed at gøre, men derimod et indblik i vores familieliv. Jeg synes nemlig selv det er de skønneste indlæg, og dem jeg selv holder mest af. Derfor overvejer jeg også, at tage bloggen i en mere personlig retning med færre, mere gennemarbejdede og stemningsfyldte indlæg, men mere om det en anden gang. Det er kun noget jeg overvejer. Det vil selvfølgelig stadigvæk være med sundhed som overordnet emne, men så lidt flere indlæg og billeder af os og vores hverdag 🙂

Dåb 2

Dåb 1 Dåb 3 Dåb 4 Dåb 5

Signature

Skriv en kommentar

 

21 kommentarer

 1. Yaaaay, stemmer helt klart for flere billeder af jeres lille familie <3

  Stort tillykke med Sylvester, det ser ud til at have været en fantastisk dag!

  1. Tusind tak søde Ann-Sophie 🙂 Det vil vi glæde dele ud af, elsker jo at få indblik i andres hverdag (din inklusiv) 🙂

 2. Så fine og stemningsfyldte billeder! I er sådan en sød – og flot – familie! Jeg elsker allerede jeres blog, men jeg stemmer også klart for flere små beretninger om og billeder af jer. Jeg tror, det er en helt naturlig udvikling, når en blog når en vis anerkendelse, at så bliver vi læsere nogle forfærdeligt nysgerrige nogle! 😉 – Men det gør vi, fordi vi fornemmer en meget sød person bag skærmen, så I skal absolut tage det som et kompliment! 🙂

  Og stort tillykke med lille Sylvester!

  1. Tusind tak Anne, det er jeg glad for du synes 🙂 Og jeg tror du har helt ret, sådan har jeg det også med andre bloggere. Det er altså også hyggeligt, at kunne lave nogle mere personlige indlæg/dele nogle af vores billeder frem for det ofte er “fact” baseret eller Tumblr billeder.

  1. Tusind tak, en skøn dag 🙂 Jeg kiggede lige forbi din blog og så din lille video af din søde datter. Hun ser sød ud selvom hun selv vil bestemme det hele 😉 Gruer og glæder mig til den tid kommer her 🙂

 3. Kæmpe tillykke med den fine dag. Ja de små “haletudser” er skønne allerede fra dag 1 og jeg kender alt for godt til det med at alt fokus ligger på dem. Sådan er det også i vores lille familie. 🙂
  Billederne viser tydeligt, at I havde en skøn dag og personligt er jeg allerede nysgerrig efter billeder fra jeres garanteret fede Texas tur!!! Please share 🙂
  Jeg aldrig været i Texas, men jeg forestiller mig at det er lige mig og klart et sted jeg må opleve. Nu er jeg jo ride pige, så måske i mit næste liv jeg skal satse på at blive reinkaneret i Texas som en cowgirl 🙂 Ej ved godt det ik er alle som render rundt i cowboy støvler, men mit indtryk af Texas er, at lige der, er det nærmest et must at eje sådanne par. (måske det bare er mig som er blåøjet – dont know).

  Det ville være skønt hvis I kunne dele lidt mere af jeres personlige liv her på jeres blog. Så er klart fortaler for flere personlig relateret indlæg.

  Ser frem til dem 😉 Mvh Julie – mirandastanker@blogspot.com

  1. Tusind tak Julie, og ja, alt fokus kommer til at ligge på dem resten af livet! Det er skønt 😀 Billeder fra Texas kommer også på. Og du har ret, at de fleste ejer et par cowboyboots og en hat derovre. Men endnu federe er det, at de er verdens sødeste og sjoveste folkefærd, de tager ALT afslappet og så laver de verdens bedste barbeques med chips, salsa og gode øl til. Elsker det hele derovre! 🙂

   1. Uhh… say no more. Jeg bliver død misundelig. hi hi. Ej hvor bliver det bare skønt. Ja jeg ville nok ind og se ind rodeo omgang hvis jeg nogensinde kommer til Texas, og ville jo naturligvis være indlagt til alle deres barbeques (uhmm… salsa, chips, øl og varme – det bliver næsten ik bedre). ha ha jeg tror endda jeg ville ende med at købe en hat! Eneste minus er, at de ligesom ik har helt samme street credit her i DK som der. 🙁 Ville da ellers være skønt.

    Børn – de giver så mange ting. Glæder, sorger, latter, smil og fremfor alt kærlighed på et helt andet niveau 🙂 Skønt 🙂

    Jeg vil glæde mig til jeres billeder derfra – Rigtig god tur og ja jeg er død misundelig. hi hi.

 4. Der er vist en far, som er stolt af sin dreng 🙂
  Sikke nogen dejlige billeder og stort tillykke!

  1. Tusind tak 🙂 Det kan jeg love dig for han var 😉 Det er skønt at se sin kæreste sådan.

 5. Ser ud til at have været en rigtig dejlig dag!
  Tillykke med ham!
  Og hvor ser I søde ud 😀

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  1. Mange tak Maia 🙂 Og jeg er glad for du synes vi ser søde ud. Det vil ha’ været lidt træls, hvis vi havde set sure/bitchy ud, haha 😀

  1. Gud ja, det har jeg helt glemt at nævne, sorry 🙂 En sød læser tippede os om Things Kokkerier (http://www.thingskokkerier.dk/forside.aspx). Det var SÅ lækkert og slet ikke dyrt, så der kommer vi til at bestille fra igen. Kagen lavede fantastiske og dygtige konditor Camilla (http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Camillas-Kager-%C3%85rhus/103940693011917?fref=ts). Hvis nogen bor i Århus og overvejer mad udefra, er de her to virkelige anbefalesesværdige 🙂